söndag 31 januari 2010

¤ Söndag kl 23.15 ¤



Hello :)


Nu börjar jag bli lika trött som katten! Så ska nog bara kolla klart lite på internet och så, sen krypa ner i min varma säng och krama kudden helt själv
:( Jag gillar verkligen inte att sova själv ska jag säga er, ett stort minus på det!
Kvällen har jag iallafall spenderat i grannhuset hos emilia och natta som vanligt :)
Duschat skulle jag har gjort, men det sket jag i eftersom det säkert inte fanns något varmvatten som vanligt, så imorgon efter jag har käkat så blir det att ta en varm dusch innan man går till skolan :) sköönt, även om det blir lite stress för att hinna fixa iordning sig sen. Nu har jag inte så jätte mycket mer att skriva än att jag ska vandra iväg och borsta mina tänder och fixa mig för att sedan kryga ner i sängen med min playboy kaning till kudde ;) haha!
God natt allt folk & soov gott
,.

I like it!
Haaajdå!
/ Jennifer

¤ Söndag kl 19,55 ¤

HeejHopp :)

Nu börjar söndagen och helgen dra emot sitt slut och en ny vecka imorgon och början på skolstarten efter helgen.. Denna helg så har jag som sagt bara tagit det lungt, eftersom jag passa på så bra att bli sjuk bra tajmat till helgen, och helgens planer. Som jag sorligt nog fick ställa in =/ menmen,Nu börjar jag komma upp på fötterna igen & börjar bli frisk ifrån febern och hostat och allt!

Har även lagt märke till idag att det är inte alls så långt kvar nu tills jag lämnade östersund för att åka hem ett tag till lilla vingåker,min familj vänner mina hästar där hemma och alla :) kommer bli så skönt att få åka hem, stannar visseligen hemma i bara 2 veckor =/ Men kan inte stanna längre eftersom jag har min häst kvar här uppe på skolan, Och kommer även vara lite jobbit att lämna han hära i bara 2 veckor när jag åker hem,. Men emma tar väl hand om han :) så det känns bra, hon kommer att få pussa och krama på han varge dag ifrån mig iallafall :P när jag är borta.


Nej ni så missar! Nu ska jag vandra ut till köket och göra något att äta på, har inte ätit något idag, så känner att min mage börjar behöva lite mat. Sen blir det att städa upp lite på rummet efter helgen och sen ta en varm dusch :) Om det finns något varmvatten så att säga, Det brukar vara dåligt om varmvatten på söndagarna här eftesom alla brudar i huset så klart måste duscha samtidigt. Så nu ska jag snabba mig på så det blir finns något varmvatten till lilla mig ;)

/ jennifer widegren

¤ Lite bilder från festen förra fredagen ;) ¤

Lite bilder från festen förra fredagen :) en helt underbar kväll säger jag bara, Lägger inte in alla bilder hära utan lägger ut några här sen resten på bilddagboken :P



¤ Sommar värme tack! ¤

Att ha sommar värme nu skulle inte skada! Sommar värme tack & alla kära ute fester i vingåker :)



¤ Lördag kl 00,04




Sitter här i sängen på mitt rum & lyssnar på musik och smsar med emilia, och jag är helt sluuut efter dagen! Dagen idag började med att jag & emilia var ute i stallet mer än 2 timmar då våra hästar skoddes, svin kallt måste jag säga,hade ingen känsel i mina småå fossingar och händerna. Efter det så vart det matlaging och sen lägga sig och vila lite en stund för att sedan vandra ut till stallet igen och fixa mat till våra hästar och massa sånt, Annars så har jag bara tagit det lungt idag, umgåtts med hansa emilia och natta, trevligt som alltid :)

hahaha måste bara säga en rolig sak,när jag hansa och emilia skulle åka ifrån dille och in till stan för att hämta natta som hade jobbat så efter första korsningen hära vid dille så, så klart så körde vi ner i diket eller ja gled ner ;) hahaha! lite roligt, men fyfan vad halt det var på vägen när vi klev ur bilen och skulla kolla hur långt ner vi hamnade, Men som tur var så stannde en bil och hjälpte oss bort från den "fina" snövallen vi lyckades köra fast i ;)

Imorgon så är det sista dagen av helgen innan skolan börjar igen, suck kan jag säga lite grann, känner bara att jag skulle vlija ha helg lite till tack :)


Nu ska jag prata klart med salina itelen så ska sluta skriva för hon tycker jag är osocial :P

Pusspuss
/ jennifer

lördag 30 januari 2010

¤ Lördag kl 10,53 ¤

God morgon :) Uppe med tuppen nästan iallafall, fast man la sig sent igår, peppar peppar. Men svårt att sova när folk väcker en.. Menmen, har ändå saker att göra, så ska snart vandra upp ur sängen och ta mig å så. Sen gå ut till stallet och mocka sen ska min häst skos,

Inatt så slutade mina kära hostattacker, så kunde sova hela natten och tack för det :) Hörde bara emilia ett antal gånger när hon hostade men somnade om lika fort igen. Nyss när jag var ute och röökte så upptäckte jag hur jälva kallt det är ute, burrr säger jag bara, jag som tyckt det vart så skönt med typ bara 5 8 minus, men nu är det så kallt så det blir isgrotta i näästan! I dont like it,

Näe, göra lite nytta och kanske göra något så jag inte blir trött igen bara för att jag ligger i sängen hära och segar.



Pusspuss
/ Jennifer

¤ klockan o1,4o & irriterad! ¤

Som sagt, skulle ha lagt mig förut men har inte kommit så långt, Klockan är o1,26 & emilia å jag ligger här i sängen med våra datorer och nördar.. Har även suttit och pratat om allt mellan himel och jord, Och har kommit fram till vissa saker och en del idiotiska saker. Men alltid lika kul att prata om massa. Just nu så känner jag att jag allt börjar bli lite små trött i mina ögon, fast har sagt att jag ska vara vaken hela natten, men får se hur det går. När febern tar över så brukar man decka ihop ganska bra, men ska försöka hålla mig vaken så gott det går, satte nys på lite party musik som man blir ganska pepp av så får hoppas att det iallafall kan hålla mig vaken :P


,.

Tankar tankar, allt känns bara så jobbit & att allt folk går runt och snackar som bara den, vet fan inte snart vilka man kan lita på och inte lita på. och det går mig på nerverna.. Menar varför gå runt och snacka en massa? Har ni inget annat i livet att göra? Svart; nej det har fan inte dillefolk kan jag påstå! och det irriterar mig. Kan man inte ens få umgås med en kille som VÄN utan att det blir snack om att man har legat med varnn och hela baberiba?, herregud säger jag bara.. VÄCKS UPP!
Livet är då inte alltid lätt, men folket här gör dock då inte livet lättare för en heller,.
Men jag ska sluta bry mig om allt skit snack som jag vet inte alls stämmer, för jag orkar inte att folk drar livs glöden ur mig genom att jag bryr om onödigt skit snack


Pusspuss på er fuckers & ha gött liv
/ Jennifer

fredag 29 januari 2010

¤

Måste bara säga att jag har trött på all jälva skit snack och alla jälva nyfikna äckel folk hära på dille, som fjäskar och fjäskar för att få reda på saker, även fast man kanske aldrig annars pratar med varann, säger bara lägg ner för fan! och jag är inte helt putt i huve, jag märker vad ni håller på med när ni fjäskar för mig, så lägg bara ner! Och sluta bry och lägg er i saker som ni inte har något med att göra, och prata om saker som ni vet något om istället för att snacka om saker ni inte vet ett smack om!

Jag tycker att lilla vingåker var duktiga på att snacka skit saker, Men tror nog allt att dille är mycket bättre på det, och det roligaste av allt är att folk snackar om saker som man själv inte ens har någon susning om eller något som man ens aldrig har gjort,

Vart får ni allt ifrån dillefölk?

¤ ,. ¤

klockan är nu 22,57 och jag kom nyss ifrån emilias hus, natta och hansa drog nys in till stan för att gå ut på krogen, och jag är så avis eftersom jag är sjuk och inte kan gå ut själv vilket jag skulle ha gjort om jag inte blivit sjuk! Just nu så sitter jag hära och skriver & samtidigt prata med min bästa vän salina i mobilen, Funderar snart på att lägga mig och sova, ska bara prata klart med salina och vänta på att emilia ska komma hit, eftersom hon ska sova här inatt :) mysmys!

Imorgon så är det lördag, och kl 12 imorgon så ska min älskade bebis skos ( hästen min ), sen så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, kanske städa mitt rum? ;), Imorgon så blir det av att rida iallafall, Hansa ville rida min häst så ja han ska rida, får se hur han mår imorgon efter krogen nu ikväll, haha..

Pusspuss
/ J,w

¤ helgens planer avbokade! ¤




Jahap idag så har man blivit sjuk som bara den! somnade kl 2o,oo igår kväll hahah! hade feber och hostade som en took vilket jag har gjort hela natten och dagen idag =/ surt som bara den..

Så ja helgens planer har nu blivit avbokade eftersom jag hostar & ligger i feber, så min helg består nu av att bara ligga i sängen och sega och kolla film och vänta på att bli frisk, istället för att gå på krogen som jag skulle ha gjort med massa folk! jag gillar verkligen inte att vara sjuk!

Dagen idag har bestått av segat i sängen, suttit framför datan som är lite cp ;S, Sen umgåtts med natta emilia och hansa, vi 3 åkte även in till stan förut och handlade lite, Fast jag behövde då inte alls handla något förutom cigg eftersom kära josefin handlade mat till tidigare under dagen eftersom jag ja är sjuk..

,.
Nu har jag inte så mycket mer att skriva & ska iväg till hansa natta och emilia nu så har heller inte tid :p

Kl; 21,33

Pusspuss
/j,w

torsdag 28 januari 2010

¤ tråkiiiiigt! ¤

Just nu gör jag bland det tråkigaste som finns att göra, och det är fan att tvätta! Kan inte påstå någonstan att det är det minsta roligt, menmen rena kläder vill man allt ha? right? ;)
Så nu går den andra tvättmaskinen för fulla muggar, var även ut förut och tog in min polli & gav han mat :)
Tanken var att jag och emma skulle ha ridit iidag, men det verkar inte som om det blir så. För hon drog in till stan, och vet inte om hon kommit tillbaka heller,men sånt är livet. Så min lilla bebbis får stå idag, ( tror inte han dööör (; )
___
Åh Imorgon så är det fredag :) vilket innebär sista skoldagen sen heeeelgg! så skönt, kan inte påstå att det är fel med helg iallafall..
,.
<3
KL; 18,o1
Pusspuss
/ J,w.



¤ seeg dag som bara den! ¤


Tjohho allt folk!
Klockan är nu 14,52 och har nyss slutat skolan & skönt som bara den,så just nu så sitter jag hära vid datan som ÄNTLIGEN funkar och lyssnar på muusik :) Och tack kära dennis för du fixade min data som inte har funkat som jullovet...
Idag så känns dagen helt seg, då jag har vart vaken sen kl o5.oo, menmen dagen idag består iallafall av att tvätta, ta hand om hästen och rida & då följer kära emma med ut och rider ( myssmyss )..
Näe ni nu ska jag lyssna vidare på min muusik och försöka städa upp på mitt rum som ser ut som en jälva svinstia pga alla kläder som ligger överallt..
Pusspuss
/ J,w

¤ dåligt med uppdatering ¤

Hejhopp, Dåligt skrivit med saker här som ni kanske har märkt, men min data har vart paaaj men funkar nu :) så nu är jag tillbaka med allt skrivandes igen ;)
Nu sitter jag í skolan och väntar på lektion eller ja måste typ gå nu snart, så hinner inte skriva mer, men det blir ikväll eftersom det har hänt en hel del sen jag skrev sist ;)
kl; 12,49

tisdag 5 januari 2010

¤ från vingåker till östersund ¤

Dåligt uppdatering igen som vanligt, och förlåt för det. Men som sagt har haft fulla muggar hela tiden :P
Nu börjar mina 2 veckor i vingåker dra emot sitt slut, Imorgon kvart över 2 så går mitt tåg tillbaka till östersund igen :) ska bli skönt men skulle ändå vilja stanna kvar här nere..
Har iallafall haft den bra här nere med familj och alla vänner :) kommer blir jobbit att lämna dom.. Salina och lilla emanuel ( salinas bebis ) har sovit här hos mig i 2 nätter och hon åkte nys hem, det var jobbit =/ Kommer sakna salina grymt mycket nu när jag åker tillbaka, menmen Åker ner hem hit till vingåker igen i mars, Men är dock ett tag kvar.
Men ska ändå på ett sätt bli skönt nu att åka upp och få träffa allt folk där uppe :) & sen även att min häst kommer dagen efter att jag har själv har kommit upp, det ska bli mys att få ha min lilla bebis hos mig. Nu ska jag nog fortsätta med all packing som jag har kvar, fast jag har packat en hel resväska, helt sjukt när man packade allt innan man åkte hit fick allt plats och nu! haha fast jag har jöe shoppat en massa så kanske förklara saken, men ändå, så himla mycket har jag inte köpt så jag behöver 2 extra väskor?
Pusspuss /
J,w