onsdag 24 mars 2010

- Onsdag klockan 23.40



Hello folket!
Som sagt så har jag legat sjuk hela veckan eller ja måndag tills idag, är inte helt återställd men halsont & febern börjar ge sig, Så imorgon bitti så blir det att fara till praktiken :) Skönt som bara den, än att bara ligga inne hela dagarna vilket är så jälva tråkigt. Idag om jag ska vara helt ärlig så har jag inte gjort något alls, dagen har bara bestått av tvn och sovit, men ändå skönt :) för har inte orkat rört mig en fena, Var iallafall ute och gick med lilla vovven nu ikväll en lång promenad med rasktakt över 1 timma, rikigt skönt :)

Nu är det inte heller långt kvar tills man återvänder till Östersund & det ska bli skönt :) saknar allt folk dära uppe och min hästis.

Har inte så mycket att skriva om eftersom mina dagar den hära veckan bara har bestått av legat och degat framför tvn med feber & skit, I helgen iallafall så blir det att fara in till Katrineholm för att parta med salina, vilket kommer bli härlig & även träffa massa gammalt folk man inte umgåtts med på några år :) :)

Nej nu ska jag stänga av data och lägga mig & kolla New Moon sen sova.
GODNATT!

tisdag 23 mars 2010

- Tisdag klockan 18,35



Jaha då ligger man sjuk, feber & skit. Inge kul alls, Men hade iallafall en jätte trevlig & mysig helg inne i kartineholm hos salina :) Fick även träffa på lite folk som man inte träffat på väldigt länge, satt och pratade om gammla minnen. Saknar ibland dom gamla tiderna här i vingåker som var när man var 14-16 år.

Menmen, Vart ingen praktik för idag eller igår, Har ingen ork alls i kroppen till att göra något, Så hela dagen igår spenderades framför tv bara. Nu ikväll så funderar jag på att vandra bort till elin en sväng, känns lite tråkigt och rastlöst att ligga inne hela dagarna, Imorgon iallafall så kommer mormor & hämtar mig för att åka ut till stallet ett tag för det kommer en ny häst till oss :) trevligt trevligt, ska se om jag kanske har lite ork till att rida min kära blesa lite :)

Nej nu ska jag nog resa mig ifrån soffan och göra mig iordning och gå till elin en stund :)
Pusspuss
/ Jennifer

fredag 19 mars 2010

- Fredag klockan 17,22


( gammal blid på mig & salina )

Idag så har dagen bestått av att måla stall, sjukt jobbit om jag får säga det. Men snart är det klart :) Och sjukt fint kommer det att blir. Just nu så sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli klar. Sen tar jag bussen in till Katrineholm in till Salina & Emanuel och stannar där hela helgen :) Skönt att komma ifrån lilla skit Vingåker en stund, och sen träffa och umgås med min saknade Salina :)

Nej nu är maten klar, sen ska jag skynda mig så jag hinner med bussfan ;)

Pusspuss
/ Jennifer

onsdag 17 mars 2010

- Onsdag klockan 23,29

Har vart dålig nu i några dagar på att skriva här, och sorry för det. Men det är fulla muggar här hemma i lilla vingåker ;) Plus att jag har börjat min praktik nu så kommer hem så sen om dagarna, och då träffar man vänner och massa annat så har inte rikigt haft tid att suttit vid datan så mycket, Och min data funkar fortfarande inte, Så får sitta vid mammas lilla mini dator. Så har inte blivit så mycket data sittandes och kommer nog inte bli så himla mycket heller nu iallafall när jag har praktik , Så kan bli att det blir dåligt skrivet hära men ska försöka så ofta jag hinner med :)

Just nu så sitter jag i soffan & dom andra i familjen sitter och kollar på film, Jag sitter och väntar på mitt lilla besök just nu ;) Sen blir det att vandra till sängen och kolla på film sen försöka sova, Ska upp imorgon och vara istallet kl 09.00 och slutar inte förs vid 3tiden tror jag, Imorgon kväll så blir det att ta upp hela tvn och soffan och kolla på djurgården som spelar ;)

Nej nu har jag inte tid att skriva mera, men ska försöka skriva lite imoorgon
Pusspuss
/Jennifer

söndag 14 mars 2010

- ,



På tal och inget! Min hund är sötast och bäst, Hon ligger nu i mitt knä snarkar och väntar på att få gå och sova i min säng <3


Godnatt folket! drömsött, och glöm inte kolla under sängen innan ni släcker lampan ;)

- Täänk...

Att någon kan få igång ens tankar till hundra utan att man ens vet om det själv?
Att man kan sakna något eller någon så himla mycket som man inte ens har?
Att man kan sakna & känna sig så trygg på ett ställe som man egentligen inte trivs fullt ut på?
Allt är så oförklarigt, men kanske det som är meningen?


Allt är helt sjut om man verkligen tänker efter,
Satt på tågen ifrån Östersund & hem, tänkte att det skulle bli skönt att få komma hem & komma ifrån Östersund och allt folk dära uppe. Nu sitter jag i Vingåker efter att bara vart hemma i vecka och vill tillbaka upp till Östersund igen,. Jag trivs inte här nere, jag mår inte bättre av att vara här nere.
Jag saknade min mamma & familj, Nu är jag hos dom & vill bara åka ifrån dom. Det är jobbit att ha dom i närheten hela tiden fast jag älskar dom över hela mitt hjärta, men jag är inte lika fast / beroende av dom längre, ..
Allt är helt sjukt!

- Det är konstigt och jag vet inte ens varför?...


Hej allt folk!

Klockan är nu 02,26 och jag kom ganska nydligen hem från elin & jens där det var lika mycket folk som vanligt :) trevligt trevligt,
Har inte så himla mycket att skriva men känner ändå att jag måste skriva av mig lite, Dagen idag har bestått av stallet sen för det mesta sovit, tills elin "tvingade" mig att gå bort till dom.
Egentligen så hade jag ingen lust alls att resa mig ifrån sängen och gå någonstans,men ångrar mig inte att jag gick dit.

Jag känner mig fortfarande väldigt depp, och jag vet inte varför. Salina tjatade på mig att jag skulle med ut idag och igår, men jag sa nej! Inte ofta det händer om man säger så, . Elin jens och chrisse frågade även mig idag vad det vad med mig eftersom jag är så depp?, Men jag har inget svar på den frågan, Allt känns bara så jobbit och konstigt just nu med allt. & jag vill bara tillbaka upp till Östersund, Där uppe är jag iallafall glad och har leende på läpparna, sen här nere så blir det dära så stelt?.. Känner mig nästan som en docka utan känslor eller något..

Nej nu ska jag inte skriva en massa depp skit, Imorgon så är det iallafall söndag & jag ska bara ta det lugnt, Ska bort till elin och jens en stund vad jag vet :) Måste hämta min plattång som jag glömde dära nu ikväll.
På Mändag sen så börjar min praktik och det ska bli skönt att ha något att göra om dagarna, eftersom alla andra ändå jobbar och har skola :P
Ska även ta mig i kragen och "göra" lite saker nu när jag är hemma och har tid ;) Och det är något som ni kommer att få höra när det är gjort, Orkar inte skriva allt nu, som jag har planerat in att göra :P

Nej klockan börjar dra iväg och jag kanske ska försöka sova snart, så man inte sover bort hela dagen imorgon,
Pusspusss
/ Jennifer

fredag 12 mars 2010

- Det känns bra,men ändå konstigt



Godmorgon folket.

klockan är nu 14,33 och jag gick upp för en liten stund sen :O skööönt med låång sovmorgon, Fast känner mig fortfarnade seg och trött som bara den. Fast ja, jag kom jöe hem vid halv 5 inatt från "han" så får skylla mig själv att jag är trött idag =P, Marina ville även att vi ska åka ut till hästarna idag, men jag känner att jag inte har någon ork till det i kroppen idag.. Imorgon så kommer bella ut till oss och rider, så då måste jag vara dära ute.

Aja kvällen igår som sagt så var jag hos elin och jens, fast gick hem skapligt. Satt hemma ett tag och myste med famlijen den lilla jag har, Sen packade jag ihop och vandrade bort till "han", Det känns konstigt men samtidigt ändå bra, vi är vänner efter allt och det är bättre än ovänner, men du gör mig i osäker ibland, ser du mig bara som vän eller finns det känslor kvar ifrån din sida?. Det känns bra att vi kan umgås som vänner och prata som vänner, men varför slutar det alltid med annat än vänner när vi ses, är med varandra?. aja.. är glad att vi iallafall kan vara vänner nu efter allt, även fast det kanske blir lite fel ibland..

Nu ska jag iallafall försöka resa mig ifrån soffan och gå å fixa mig lite =P

Pusspuss
/ Jennifer

torsdag 11 mars 2010

- hemma i soffan med hela familjen


klockan är nu 22,23 och jag kom nys hem ifrån elin & jens :)
Har suttit där och umgåtts, Rasmus och Anders var med där, trevligt trevlig. Gick även ner förut på den lilla byn vi har i vingåker för att träffa nemo med ( linnea ). Annars idag på dagen så har jag bara suttit hemma och segat lite, sköönt som bara den :P
Imorgon är det fredag vilket innebär helg, och då är alla lediga ifrån skolan och då hoppas jag även med att det händer något roligt, Vill iallafall inte vara hemma imorgon kväll eftersom min söta lilla syster ska ha pyjamasparty eftersom hon fyller, Så då vill jag helst inte vara hemma bland massa högljuda små brudar :P

Nu sitter jag här i soffan i vardagsrummet med datan i knät och kollar lite till och från på tvn, Har även hela familjen brevid mig. mamma syster och hund ;) Mycket mysigare än så kan det inte bli, haha!

Nej nu ska jag umgås med min familj eftersom jag inte har umgåtts något med dom sen jag kom hem,

Pusspuss
/ Jennifer

- Torsdag klockan 13,45

Hello allt folk.

Som sagt så är jag hemma i vingåker nu, kom hit kvart i 12 i söndags natt, efter ha åkt tåg hela dagen, Och förlåt för den dåliga uppdateringen hära, Men har haft fullt upp dom här dagarna nu jag har vart hemma, träffat massa folk, hästarna och massa, och plus att min data har gått sönder igen som vanligt =/ Så sitter nu vid mammas mini data, och kommer nog att få låna den nu tills min data blir fixad. Vilket jag hoppas blir snart.

Idag är det torsdag, och mamma väckte mig kl 12 tror jag ?, Min första sov morgon på länge :) skönt skönt, Idag så blir det att träffa folk och kanske åka in till katrineholm och umgås med folk, annars så vet jag inte vad som händer, imorgon iallafall så blir det stallet igen, Suck lite.. Tycker det vore skönt en hel vecka utan stall och hästar, eftersom jag annars håller på med det varge dag. menmen,Har man hästar så har man, Men idag är jag ledig ifrån hästar hela dagen för första dagen sen augusti.,

Och på tal om inget så saknar jag Östersund som bara den! och allt folk :( vill bara åka tillbaka dit, fast jag ändå vill vara här hemma med,

nej nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig och sen vandra ut och träffa folket :)
Pusspuss
/ jennifer

söndag 7 mars 2010

- Packa ihop det sista,

Snart kommer dennis & hämtar mig, Och kör mig till tåget :) Så nu blir det att packa ihop det sista, vilket vill säga datan ;)
Och sen plocka lite på rummet..
Inatt sen när jag är framme i katrineholm så blir det att hämta upp salina sen åka hem till mormor och sova där :)

Skriver mer sen när jag har kommit hem
Pusspuss
/ jennifer

- Lördag klockan 00.03


Timmarna börjar dra ihop sig nu för min hemfärd och det är skönt :) För nu är min hemlänktan är på maax ,ska bli så skön att bara få komma hem, och slippa all skit och allt här uppe ett tag, vilket kan behövas. Känns bara just nu att jag är trött på allt,.

Dom senaste dagarna nu har det vart fulla muggar, packa tvätta och massa annat hela tiden.. Och sen har jag så klart haft lite myskvällar med med tjejerna,mcdokan mat och tjej snack :)

Just nu så kom jag nys in på mitt rum, vart i staden med dennis och emilia en sväng och åkt runt,. Härligt som bara den, aja sitter iallafall i mitt ganska tomma nystädade rum, vilket känns konstigt men ändå skönt, Imorgon kl 15,25 rullar mitt tåg emot stockholm och är inte hemma förs halv 12 på natten, om tågen går som dom ska, vilket dom aldrig gör..

Nej nu ska jag packa ihop det sista så jag slipper stressa med det imorgon, sen gå och säga hejdå till emilia som åker hem imorgon bitti till gällevare.. & på tal om inget, så kommer jag verkligen att sakna allt jälva folk hära uppe =/, sugit. Men jag är tillbaka om hela 5 veckor,.

tisdag 2 mars 2010

- tisdag klockan 17,46


( Gammal bild sen pöjkarna var här )

Skolan avklarad för idag, och denna dag har vart sjukt seg eftersom jag inte kom i säng förs kl halv 1 igår?, fast jag har bara mig själv att skylla på så. Igår kväll kom iallafall lite torsta & andra pöjkar hit, vi packade sen in oss i bilarna för att sen åka in till stan en sväng för att handla godis till kvällen och käkade på donken ;) satt annars hära på dille hela kvällen/ natten, umgicks spelade tv spel och hade det roligt/ trevligt, Stort plus till grabbarna som gjorde min kväll/natt igår :)

Idag är det tisdag, vilket innebär inte alls långt kvar tills det är lov & jag får åka hem :) Länktar som bara den nu när tiden börjar närma sig.. Ska blir så skönt att bara komma hem till allt & alla, och komma ifrån dille ett tag, vilket kan behövas känns det som. Kommer bara att suga att lämna kvar hästen kraken här och vara utan han i 5 hela veckor, fast har mina andra pållisar hemma, men inte samma sak ..

Nu ska jag spring ut röka & sen gå vidare till stallet..
/ Jennifer