torsdag 31 december 2009

¤ Gott nytt år :)! ¤

Gott nytt år allt folk :)
Och ha en under jälva kväll. Passar på att önska gott nytt år till alla nu för imorgon så har jag mina händer fulla hela dagen. Plus att jag ska ha en riktig underbar kväll/natt och det ska ni med ha :)


¤ katrineholm & shopping ;) ¤

Igår så packade jag min väska och sprang till bussen för att åka in till salina :) hon mötte mig nere på stan, sen fan vart det shopping för fulla muggar ;D H&M och allt vi hann med, Jag passade även på att köpa mig ett på UGGs så nu är min plånbok mycket tunnare än vad det var innan, men värt det :) salina emanuel och jag vandra runt nere på stan hela dagen, käkade även på mcdokan ! bättre kan det inte bli..
Sov även kvar hos salina, & dagen efter så väckte lilla emanuel mig kl o9,3o!! uscha säger jag bara, trött som bara det. Vart sen att vi åkte in till vingåker för att spendera dagen här hemma hos mig :) trevligt som bara den.
__
__
Imorgon då sämmer det pöjkar och flickor, då är det nyår :D ! Och det innebär party party för fulla muggar med massa underbara vänner och alkohol, bättre än så kan det bara inte bli

måndag 28 december 2009

¤ jahaaap! ¤

salina lyckades inte väcka mig idag som hon allt försökte med :P men lilla jag jennifer vaknade kl 3 idag, mmm fy skäms på mig. Så just nu så sitter jag med datan nere i vardagsrummet, har vart själv hemma tills nu då mamma kom hem, hela dagen nu sen jag vaknade så har jag försökt fått lite eld i brazzan men nejdå.. svinkallt är det i huset, men mamma fixade till det nu ;)
___
____
Idag så ska marina komma hit och umgås lite, annars så blir det nog att vandra bort till elin & jens som vanligt :) Imorgon så åker jag till stan ( katrineholm ) till salina för att umgås med henne och shoppa som bara den!! Härligt ;)
.,
Nej skriver nog lite senare igen, ska kanske fixa iordning mig lite, sitter bara i morgonrock :P
Kl; 26,4o

¤ ,.

Dåligt med uppdatering här kan man säga!, men har haft händerna fulla, vänner krogen hästarna, typ allt från a till ö :P
julafton vad kanon iallafall, och tack för allt jag fick :)
Ilördags så kom kära salina hit, och vi unnade oss med att gå ner och dricka massa cider ;) stort plus på det! haha,
Nej helt ärligt så orkar jag inte skriva allt som jag har dom senaste dagarna, men har vart kanon dagar med mina kära vänner & jälva sena nätter ;)
& här sitter jag igen, Klockan är o4,05 jag kom nys hem ifrån elin och jens typ, sena kvällar kan man prata om, plus att jag vaknade kl halv 7 idag på kvällen hahah!
____
__
Nu om jag ska vara helt ärlig så ska jag ner till köket ställa mig under fläkten och röka, sen försöka sova. Så man kanske vaknar imorgon en skaplig tid ;) salina pratade om att hon skulle ringa och väcka mig, så jag hoppas att hon lyckas med det

torsdag 24 december 2009

¤ God Jul på er :) ¤

God jul på er allt folk :) & ha en bra dag, det ska iallafall jag försöka haa :)

onsdag 23 december 2009

¤ Julgranen framme & julafton imörra! ¤


Julgranen framme och allt fint julpynt :) Imorgon så är det julafton som ska firas ute hos min mormor med famlij & släkt. Härligt med julafton men ser inte fram emot det lika mycket som man gjorde för några år sedan?, då man inte kunde somna dagen innan och natten känndes som en evighet innan man fick gå upp och käka julfrukost och allt sånt :P Men så känns det inte iår, och plus att det kommer kännas konstigt iår eftersom min lillasyster inte firar jul med oss,som hon alltid har gjort i sina 10 år..
Menmen, imorgon när jag får mina paket så hoppas jag att det finns något där i som jag verkligen har önskat mig, skulle inte sitta helt fel, sitter inte fel med andra bra/fina saker heller ;) menja..
,.
Nu har mamma bokat biljett till mit tillbaka upp till östersund vilket blir den 6 januari jag åker upp :) ska bli skönt att åka tillbaka "hem som jag säger" :) sen dagen efter den 7de så kommer min lilla heest bebis upp ( nattfari ) det kan inte bli bättre och sen så klart träffa allt folk där uppe som är efterlänktat..
Nej nu ropar mamma om att hon har dukat fram myskvälsmat så ska gå ner och äta och mysa med min mamma :)
Pusspuss
/j,w
Kl; 23,11

¤ Nattfari & jag ¤



Lite bilder och så sen jag var ute hos min lilla natti idag =P
& videoklippet är kanske lite det bästa, men lite att titta på iallafall :P

,.,

( Jag & våran lilla vovve )
___

Igår kväll vid 23? något sånt tog jag på jackan vantar & allt och vandrade till en killkompis för att hälsa på han :) Satt pratade och kollade på tvn, länge sen man träffade den killen kan man säga,.
Bröjade vandra hem vid kl halv 4 på natten? Kan säga att det var mycket snöö när jag skulle gå hem plus att det snöade som bara den med! bläää, fast ändå skönt med en vit jul ..
,.,
Idag vid halv 2 så åkte jag ut till stallet för att rida min söta lite nattfari :) Och nu så sitter jag i köket med min mamma som oxså så vid sin data ( data nördar? ) haha! Har även svängt förbi min farmor en sväng idag och hämtat min julklapp. Julafton imorgon :D
,.
Kl; 16,52

tisdag 22 december 2009

¤ från stan tillbaka till vingåker! ¤

Heeejsan, för engångs skull! haha
ligger nu i min säng i lilla vingåker, Igår kväll vid 6? Så tog jag bussen in till stan ( katrineholm ) för att träffa salina och lilla emanuel :) har verkligen saknat min bästa vän, skönt att äntligen fått träffat henne må jag säga... Vi satt bara hemma hos henne, käkade pizza och pratade om allt och inget :) Och jag lekte själv klart med emanuel som har blivit jätte stor sen sist jag såg han,.
Och idag på tal om inget så är det även väldigt tomt i huset här hemma, eftersom min käka lillasyster åkte till norge idag, för att fira jul uppe hos sin pappa. kommer kännas konstigt att fira jul utan henne, Men jag hoppas att jag hinner träffa henne något innan jag åker tillbaka till östersund igen
____
__
Imorgon är det onsdag & julafton på torsdags, känns helt sjukt. känner inte så pepp inför julafton heller?. Imorgon så ska jag iallafall åka ut och rida min lilla bebis igen :) sen efter det så vet jag inte alls vad som händer, sånt som märks.
Nu har jag inte så mycket mer att skrvia just nu..
,.
Kl ; 21,25

måndag 21 december 2009

¤

Jooho du, klockan är nu 16,19 och jag kom nys hem ifrån stallet. Åkte dit vid 1? var först inne på banken och tog ut lite pengar ;) Tycker iallafall att dagarna går grymt fort nu och den blir mörkt så fort? det gillas inte...
Ikväll eller imorgon så åker jag in till katrineholm för att åka och soova hos min salina :) länktar som bara den, fast nu så har jag ingen ork alls för att ens orka resa mig ur sängen och gå ner till fläckten i köket och röka :P ( lata jaaag!) fast ibland så får man vara lat tycker ja, haha
Annars just nu så har jag inte så mycket annat att skriva, funderar på att ta upp ett varmt bad med skuuum och bada lite :) har jööe inte gjort det sen jag flyttade upp till östersund i augusti, eftersom i huset jag bor i där finns det fan bara dusch! Så varmt baad här kommer jag :D
,.
puss&Smek!
/J,w

söndag 20 december 2009

¤ jahaaaap! ¤

Jag saknar det gammla vingåker! & allt som var och fanns innan jag flyttade upp till östersund,(fast ändå inte) visst finns vissa saker som gick åt helvete innan jag flyttade, menmen. Saknar ändå allt det gammla som man gjorde med vännerna och allt det roliga som hände då!
Fast känns ändå skönt att jag längre inte bor här på heltid. Finns för mycket gammalt jag helt ärligt än inte kommit över,(dig?) Tror jag bara av någon slump när jag flyttade la dig bakom mig, sen nu när jag är tillbaka här nere i vingåker, så kommer allt på tanke igen? mm så är det! och jag vill inte, åka tillbaka till mitt kära östersund där jag gillar och älskar att vara ? jaa tack, jag gillar mitt liv där uppe :)
Här "hemma" i vingåker, finns det för mycket gammal som får mig på dåliga tankar & även känna mig nere. Plus att jag känner mig inte hemma här längre :O

¤ inget intresant! ¤

Klockan är nu 23,21 och jag kom nys hem ifrån marina, har legat och kollat på film,gick innan det ner till konsum med henne och jepser för att handla lite gottis ;) Tidigare idag så var jag ut och hälsade på mina hästar för första gången på 4 månader, efterlänktat kan man säääga :) red även nattfari nu efter att han har blivit inriden,(underbart!)
& nu så jag är jätte trött efter dagen ute i stallet typ hela dagen, så blir väl att lägga mig snart och snussa kudden ;)
IMorgon så blir det att rida nattfari igen, Och sen senare så åker jag in till katrineholm för att träffa min salina och lilla emanuel :D blir nog även att sooova kvar där & myysa med salina och lillbebisen som har blivit jätte stor sen jag såg han sist!
Nej har inte så mycket mer att till lägga nu, för skulle jag skriva allt jag gjort idag, så skulle det nog bli en hel bokjävel :P
___________
_______
Hörs&ses
imorgon
pusspuss
// j,w

fredag 18 december 2009

¤ saknar folket redan?, och dig? ¤

Om jag ska vara helt ärlig, så .... så saknar jag fan dille redan lite :O! Eller jag dille & dille, men allt folk där borta, min lilla familj! tookiga familj, men som jag ändå gillar stort!
Och allt annat föölk som gör ens dagar. Helt sjukt, att man nästan länktar tillbaka till östersund igen. Men det gör jag lite kanske om jag ska vara ärlig, känns konstigt på ett bra och dåligt sätt att vara hemma, skönt att träffa alla och så..
Men det är ändå allt folk där uppe som under 4månader umgåtts med mig, bra dagar som dåligt. stöttat mig och vet allt om mig, och som har hänt mig dom senaste månaderna,
vilka vissa här nere inte har en susning om. Dom där uppe står mig mycket närme än dom här nere? jaoo..
Får nöja mig med där här bilderna så länge, eftersom min uuber söta lillasyster har lagt mitt USBminne någonstans där jag inte kan hitta det =/ menmen, det kommer väl fram förr eller senare hoppas jag (:
,.,.,.,
_____
__
Och på tal om inget, Tack för jag fick sova hos dig natten till idag (f..) och för att du var gullig och körde mig till tågstationen, och tack för den mysiga kvällen igår med :) synd bara att inte vi kan ses nu på 2 veckor, men men.. tiden här nere kommer nog att gå fort så är snart tillbaka i östersund igen :)

¤ 11timmar tåg & hemma nu! ¤

( suddig bild, men gillart ändå! )
____
Nu är jag äntligen hemma efter nästan 11 timmars tåg resa, äckel tåg att vara försenade och stanna hela tiden längst vägen, men nu är jag hemma iallfall & det är jag glad över :)
Så idag när jag kom fram till vingåker så mötte min kära mormor & min lillasyster mig och sen vi åkte hem till mig där jag fick träffa en glad mamma & hund (: Fick även den dära söööta hello kitty julkalendern av min gulliga syster! taack.
Idag så har jag även hunnit vart nere på den lilla byn en sväng sen även hunnit svängt förbi elin och jens ett tag :) Roligt att träffa lite vänner igen, saknat alla grymt mycket. Skönt att vara hemma en stund nu, & få träffa allt och alla, Och min efterlänktade vän SALINA och lilla emanuel ( salinas 1åriga son ) för er som inte visste!
__________
Nu är jag helt seeg efter allt det där med tåg och skit! så nu blir det att slappa framför tvn lr datan en stund med chips sen lägga mig och sova :)
Hörs imorgon,
pusspuss
/ jennifer


onsdag 16 december 2009

¤ Onsdag, avelsvisning & svinkallt! ¤

Jag & Jennie
_____
Idag i skolan så hade vi avelsvisning hela dagen, Och svinkallt kan jag lova,även fast jag hade overall på mig så fröös jag som en liten gris utan ben! Menmen var ändå roligt att kolla,vart dock inga bilder,hade med min kameran men förs så mycket om mina små fingrar för att orka ta upp den och ta massa kort :P men ska försöka fixa lite bilder,. Så det kommer nog.
Just nu så sitter jag i grannhuset(östra) med anya och dricker varm saftsoppa (; Mummms på det! Annars så gör vi inte så mycket än att sitta med våra datorer vid köksbordet och nördar oss.
Förut idag så vart av att baka pepparkakor med alla här på skolan,mysit värre säger jag bara & lite mjöl krig på det med som gjorde det hela lite roligare
__________
Imorgon är det torsdag vilket innebär den sista skol dag för mig då vilket kommer att bli skönt :) efter skolan sen så blir det av att packa klart allt tills jag åker på fredag ( har fortfarnade problem med vad jag ska packa eller inte! ) Och jag hatar det, kan inte heller packa med för mycket eftersom jag kommer att ta med massa kläder hemifrån och även shoppa hemma sen!, men men...
Nej nu ska jag allt dricka upp min saftsoppa innan den blir kallt,
Hörs&ses
/jennifer

tisdag 15 december 2009

¤ saknar mina pollisar! ¤

Blesa fra svinafetli 2 & min lillasyster
__
Det är dom här sakerna som gör att min hemlänktan är BIG! Ska bli så skönt att bara få komma hem till mina små hästar, & sen att nattfari åker med mig upp till skolan (: Dock får jag lämna blesa hemma vilket jag helst inte skulle vilja, men blir för mycket med 2hästar här uppe,. så ja.. Så lilla blesa får stanna hemma på våran gård och blir riden av en kompis, kommer att kännas skönt sen när hon har kommit hem till rätt ställe,då hon nu är hos en tjej som har henne på foder som ridskole häst. Men det är det slut på när jag kommer hem, eller ja, min kära blesa ska hem sen när kontraktet har gått ut har jag bestämt under vissa orsaker. skööntskööönt :)
___
Nattfari fra moeridarhovli


¤ kallt plus shopping på stan ¤

Idag så fick jag lite sovmorgon vilket behövdes kan jag lova (: skööntskööönt, efter skolan så åkte emma & jag in till stan för att handla lite, tur att man går inne i affärer när man handlar kan jag lova, för fryser ihjäl ute! tycker allt att min overall kan komma snart så man inte behöver frysa så mycket längre :P inre för jag kanske kommer att bära den på stan! men skönt när man håller på med hästarna eller ute i stallet..
_____________
Förövrigt så pratar jag med min kära mormor itelefonen, och håller även på att packa lite saker tills jag åker hem, eller ja inte nu när jag sitter här. men annars så (; Fåår panik på saken med att packa. vettifan vad jag ska ha med mig och vad jag behöver ta med mig eller inte :O blir tookig.
Nej prata klart med mormor nu sen återgå till äckliga packningen!
pusspuss
// jennifer


måndag 14 december 2009

¤ Hos emma (: ¤

sitter nu hos söötungen emma, och kollar på när hon fixar sig lite (;
har spenderat min kväll här efter att jag vart klar med allt tvättande och städande, fast har en tvättmaskin som är klart och väntar på mig i mitt hus, som jag tror vill bli upphängt :P
Men får se när jag orkar lyfta på mig och gå ut i kylan för att vandra över till min hus,
___________
______

Imorgon efter skolan så åker jag & emma in till stan för att handla lite och emma ska köpa julklappar (: får se om jag klarar av att hålla mig från att handla något, haha! ( lycka till lilla jennifer )
Nej ska försöka hitta något till min underbara mamma, Och inte denna gång handla något till mig istället..

¤ Måndag, segt och mycket snööö! ¤


Dagen började med idag att jag såklart försov mig till kl 12 ;@, lite smått arg på mig själv, fast visste igår att jag inte skulle komma upp, eftersom jag var inne istan och lekte i nya snön med folk till kl halv 1 på natten, men rolig kväll (: och inte nog med det, så snöade det som bara den när jag gick ut för att vandra iväg till skolan, hade kommit så myckt snö att mina skor vart snöfylda?, japp japp, och jag hatart fast ändå älskar att det äntligen har kommit snö på backen som jag hoppas stannar kvar.
_________
______________
Min dag idag består av att tvätta hela min tvättkrog som är smööökfull, sen även städa mitt stöökiga rum! Måste göra det lite fint och freeecht tills jag åkte hem, eller vad säger ni?. Sen senare ikväll så blir det säkert att åka in till stan för att leka i all dess snö som har kommit ner till backen med allt föölk, (;

söndag 13 december 2009

,,

Lördagen så vaknade jag upp tidigt hos "han", trodde jag hade eller rättare sagt trott att jag skulle ha huvudvärk efter krogkvällen innan, men det hade jag inte vilket var sköönt, men var seeg och hade ont i min lilla kropp efter allt dansande under natten (;
Stannade kvar hos "han" hela dagen och bara umgicks,pratade & slappade framför tvn, myssmyss.
Filip kom senare mot kvällen och hämtade mig, åkte tillbaka hem eller ja till dille, eftersom jag bor där, Sooov lite grann sen fixade jag mig lite och filip kom och hämtade mig igen för att åka in till stan till hanna och hämta alla mina saker som jag lämnade kvar hos henne på fredagen innan jag gick ut på korgen, ¨
var med hanna och filip hela kvällen inne istan :P skönt som bara den att slippe vara på dille, även fast jag var jätte seg efter dagen innan, & bara ville hem till min kära säng för att sova haha!
kom hem sen runt o1.oo på kvällen eller natten som vissa tycker, Och jag slocknade i sängen på en gång :O
Min helg har iallafall vart helt okej (: vänner krogen, dig! och allt annat

¤ fredag = 18 & krogen! ¤

Fredagen började tidigt med att telefonen ringde och massa folk sjöng för mig och grattade mig,
Efter skolan så åkte jag in till stan med hanna för att vara lite med henne, gick och käkade pizza,vilket var jätte mysit ^^,
Gick sen hem till henne för att göra mig iordning för min första krogkväll, och även fira min 18års dag (: hanna fick vara mitt smaktips om vilken av klääningarna jag skulle ha på mig som jag köpt (svårt att välja själv) Malin kom sen till hanna och hämtade upp mig, sen började min kväll :) En jälva rolig och underbar kväll måste jag säga :D så rolig kväll med vännerna, en lyckad födelsedag må jag säga. kvällen slutade sent iallafall, och fick vandra genom hela staden kändes det som, för att komma till "dig" för att sova hos dig. men myyys som bara den var det!
& ett stort tack till underbara hanna som började min dag bra (: med pizza mys,prat och bara umgicks med mig . <3

¤ Torsdags ¤

I torsdags efter skolan,så vart det shopping (; , Jag köpte 2 skit snygga klänningar på gina & smink och snygga leggings på hm & även massa smink, orkar inte lägga upp bilder just nu på vad jag köpte, men det kommer nog =P
Vart inte så mycket annat inne istan, köpte det jag mest behövde till fredagen!
Annars så var bara torsdagen bara helt seeg,



Dåligt med innlägg, men nu så

Har vart lite dålig nu på några dagar på att upptaterat här, har vart fullt upp hela dagarna (; Har vart istan, vännerna och shopping och massa (:
idag är det söndag, vilket innebär skolan imorgon,(its sucks)
men går bara veckan ut sen looov, och åker hem till lilla vingåker på fredag morgon :) Skönt at få åka hem.

måndag 7 december 2009

¤

( bild på julgranen förra året, efter katternas nattlek :P )
Nästa fredag kl o6,oo så går mitt tåg emot stockholm för att åka hem till "lilla vingåker", ska bli skönt att åka hem, Och att det snart är julafton och nyååår (; Men frågan är; Vart faskien är all snö?.
Menmen, när jag kommit fram i stockholm så är det några timmar tills mitt tåg till vingåker, så då blir det att vandra runt på stan (; shoppa lite? haha klart, Älska stockholm & alla affärer och köpcentrum! känner mig lite smått eller mycket sugen om jag ska vara ärligt, att bara shoppa upp flera tuusen på kläder nu, skooor väskor, kläder smink smycken ja allt! Men inte bra för plånkan lilla min, så får "försöka" hålla kortet i styr om det går, Finss!

Kyss&smek!
/j,w

¤ Måndag,urk. ¤


Måndag och = segaste dag i veckan.
Har stalljour hela veckan, men kom jag upp när klockan ringde idag? nej det gjorde jag inte fast jag la mig skapligt, uhh trött kan jag bara säga.(hatar måndagar)
Var iskolan idag hela dagen, plus för miiig (;
Idag så har hela dagen vart seg som bara den, vart med emilia & pevny, bääst säger jag bara.
______________
________
Iveckan så blir det stan någon dag, skulle åka in imorgon med pevny. Men lata jag känner just nu inte alls för att åka in imorgon, så blir stan på tordags med emilia och handla mat/godis och massa till helgen & även tårta (muums) (: Blir även att vandra runt på stan och kolla om det finns något fint att köpa, lite kläder skor och så skulle inte sitta helt fel iallafall, får se vad man hittar (;
& så på fredag så fyller gammal jag 18, och det innefattar förfest på kvällen sen krogen (; Plus på det kan man sääääga
pusspuss looovers
/j,w

söndag 6 december 2009

¤ 12 års vänskap <3 ¤


En gammal bild på mig och salina, saknar dig som bara den bästa vännen min, har inte setts sen i Augusti innan jag flyttade hit upp till östersund, men nu är det knappt 2 veckor kvar tills jag åker hem,och äntligen får träffa dig :)
Har känt dig sen jag var 6år gammal och på fredag så blir jag 18år, många års vänskap och mer ska det bli (:
älskar dig & det behövs inte sägas så mycket mer för att förstå hur mycket du betyder för mig.

¤ liten översyn av helgen! ¤

Söndag idag, och seeeg dag! & skolan imorgon (suck) orkar verkligen inte.. menmen,
Nu en liten översyn över helgen som vart (;
Fredags; vart lite film kväll med tjejerna, och även lite dans lektion på mitt rum,tjejerna & jonte (; haha så jälva roligt. dennis x2 hanna och filip svängde med förbi mitt rum dansade/hälsa på lite, men drog sen igen. Resten av kvällen spenderades i emilias rum, med muusik och prat & massa myyys.
Sen senare moot kvällen så kom DU och hämtade mig, åkte in till stan hem till dig. myssmyss (; något mer om det säger jag inte :P
Lördag; Vart filmer med tjejerna på mitt rum igen, även lite mer dans (; haha! annars så var lördagen bara seg, prat och massa sånt, men endå trevligt & är alltid trevligt & roligt att vara med tjejerna, gör inge spec men ändå så harochgör vi roliga saker (; . Har även tagit hand om hästar hela helgen, så gått upp tidigt varge morgon hela helgen, släppt ut mockat,fixat foder. släppt in och så, så nu känner jag mig lite smått seg.

¤ Inte alls långt kvar nu & helt sjukt! ¤

Nu är det bara 2 veckor kvar i skolan, sen är det jul lov..
Helt sjukt vad tiden har gått fort :O Känns som om det inte alls var länge sen jag flyttade hit upp till östersund och började på dille.men tiden har då verkligen gått fort kan man säga. lite för fort kan man säga, fast skönt på ett sätt,för länktar hem nu. Så ska bli skönt att få åka hem ett tag, fira jul och umgås med vänner och famlij, och mina söta hästar så klart som väntar på mig där hemma (; Och nu är det bestämt med, att jag blir bara hemma 2 veckor under jul lovet, för åkte tillbaka upp hit i vecka innan skolan börjar. Känns lite segt att bara vara hemma en sån kort tid, Men bättre än inge alls (:

¤ HATAR!!! ¤

& på tal om inget,så hatar jag den här bloggen! för när man fixar nytt inlägg så ser allt man skriver & även bilder jätte bra ut. sen när man lägger upp det så hamnar fan allt hullerombuller! och jag hatar det!! ;@ och sen när man går in för att ändra och sen lägger upp det på nytt så är det som det var innan :O
jag fattar inte?

¤ lite bilder från i fredags! ¤

Här kommer det bilder ifrån fredags kväll,
när tjejerna & jonte fick förs sig att dansa lite
(;. Roligt hade vi kan man säga & kom även fler folk in sen rummet, som ville vara med oss och
dansa (: . Vart inte
så mycket mer tagna bilder under helgen,
Måste börja knäppa lite mer kort!
Orkar just nu iallafall inte skriva något om helgen, Utan lägger bara ut lite bilder ^^ & skiver imorgon,





,

¤ kort sammanfattning.. fast ja, ¤

Vart lite dålig med upptatering, förlåt mig ska bli bättring på det :P Just nu så skriver jag lite kort här bara, för ska snart krypa ner i min säng, ska upp kl halv 8 imorgon bitti och kl är nu 01,39 så bör sova snart,
Min helg har iallafall vart fullt upp, med hästar vännerna filmkväll och det ena med andra (;
så hade tänkt att jag skriver lite imorgon istället för att sitta här nu och skriva hela natten för att sammanfatta mina helg, Kan iallafall säga att jag fick träffa dig (; och det var myyys, behövde det. hihi,
& nu är det bara mindre än en vecka tills det smäller (;
sov gott gansters (;
pusspuss
/j,w

fredag 4 december 2009

¤ Härs&Tvärs ¤

Hejsan hoppsan där ute i kylan!
klockan är nu snart oo.24 och jag har degat i sängen hela kvällen med film och vänner :) helt underbart, Anna min lilla snutta var jätte gullig som åkte in till stan förut idag & handlade lite mat / godis och sånt till mig helgen , eftersom min feber inte gör så att jag är kababel till att göra så mycket ;S men tack så jätte mycket för du handlade åt mig (: <3
Dagen idag har annars vart jätte segt, legat och sovit nästan hela dagen, men lite nytta har jag allt gjort ;P, tex, pratat med min mentor om min skolagång, vart ute och rökt, pratat med mamma salina mormor och massa fler i telen, Var även på G med att städa rummet,men upptäckte hur jobbit det var (så lata jag städade inte) även fast det skulle behövas,hatar när det ligger kläder slängda härs&tvärs,men jag är allt tonåring så gör inte så mycket kanske (;
Nu har jag mina små funderingar på att krypa ner i min säng och försöka få lite godnatt sömn,
så jag kanske orkar röra på rummpeen och göra något imorgon :P
Godnatt my loovers
Puss/
J.w

torsdag 3 december 2009

¤ Högst upp på min önskelisa när jag fyller år ¤


Nr 1; en ny roosa tuch mobil vore inte fel (;

Nr 2; en till pälskofta(inte den på bilden)

Nr 3; ny snowboard vore inte heller fel (den svarta då )

men sen är min önskelista lååång med massa mer fina och bra saker
såklart (;








¤ vintern är på väg & kylan ¤


Hästarna i hagen utanför mitt fönster & lite andra bilder som är
tagna ifrån mitt fönster på dille. Dock är min kamera kanske inte den bästa ;S


Snygg bebis tror ja! (: & hoppas på!

Här är mina lilla brud (:
+
Här är snygga karl (:



Nu har jag allt hittat en KARL till min söta polli =), tror nog hon kommer att tycka att han är lika snygg som jag tycker, Och tror det kommer bli en snygg bebis och hoppas eller vad tror ni? . ska ringa till ägaren på jul lovet och kolla betäckning :D

Feber ¤ Minus


Jahap sjuk idag med, fast sjukare än igår :O, hade verkligen velat gått till skolan idag för känner att det inte är alls långt kvar av skolan nu, sen hade vi ridning idag. Men när kl ringde så mådde jag skit,orkade inte ens kliva upp ur sängen för att gå och käka frukost, Så nu sitter jag här vaknade för inte alls länge sen, och har även nyss ätit mitt första mål på dagen, fast magen kurrar fortfarande :O pratar även med kära jennie på msn (: i fucking miss she hihi svengelska eller vad säger du jennie? ingen ska klaga på mitt svergie (; haha


imorgon är det fredag vilket innebär helg, och jag lär väl att ligga inne i sängen hela helgen, tråkigt nog men måste se till att bli bra, Lördag till söndag ska jag ta hand om anyas häst,myysit värre =), saknar mina hästar som bara den, men inte alls långt kvar tills jag åker hem och får träffa dom och allt annat som finns nere i vingåker (: länktar lite,

Och nu är det även inte alls långt kvar tills jag fyller (: en vecka imorgon, det är något jag väntar på, men tycker tiden går lite segt :O och som sagt jag hoppas att jag hinner bli frisk tills jag fyller, eller kanske kan säga att det är en födelsedagspresent jag önskar mig,( att bli frisk ) haha,


Skolsyster var även upp till mig förut idag för att kolla hur det är med mig, och hon tyckte att om jag inte känner mig bättre imorgon så ska vi ringa vårdcentralen ;S för att jag såg inte alls att må bra ut, plus att jag har haft feber sen i måndags ( svinis? ) hjälp! Ska väl även vaccinera mig snart emot det snart, den 1o tror ja dagen innan jag fyller , men blir inget om jag nu är sjuk som vanligt,

Måste bara påpeka att idag så är det kallt här uppe i östersund,17minus? kanske inte så himla kallt men känns som 40minus nu när jag har feber och mår skit som en uggla eller något, Men det är fint ute och vintern är på väg nu (: vilket jag gillar, måste bara komma mera snöö! Konstigt nog så hatar jag kylan men älskar snön och allt som har med vintern att göra,& mysit sen när hästen har kommit hit upp då blir det allt att "försöka" åka pulka bakom, hihi får se vad det blir utav det (; spännande

& du, du har fan minne som en guldfisk, vadå "kanske inte kommer ihåg" låter som en gammal senil tant som har glömt minnet hemma eller något! Smisk på dig va!
cya (;
/j.w

onsdag 2 december 2009

Sjuk och trött!

Gårkvällen spenderades med massa film (; och sen ingen nattsömn igen,hostan tar över min nattsömn totalt, vilket jag inte gillar! höll även min rums kompis vaken till kl 5 av min grova och jobbiga hosta jag har, Så idag så vart det ingen skola för mig, för trött,feber & hosta ingen bra blandning kan jag säga er, Så idag har jag för det mesta spenderat mig dag i sängen,gjort lite undantag nu mot kvällen, har tagit hand om 2 av mina kompisars hästar, så mockan fixar mat och tagit in dom :P sen nyss så kom jag in, har vart ute och hälsat på dennis och emma,
Så nu lyssnar jag på lil wayne - spit from the heart, as skönt låt. älska den!
pratar även med älskade jennie & jocke på msn (: och på tal om inget så saknar jag jennie som bara den nu när hon inte längre bor här :( känns sjukt tomt utan henne, känns nästan som min andra halva har lämnat mig eller något. (snyft)
Imorgon är det en ny dag med nya tag & jag hoppas att jag slipper min jobbiga hosta inatt, så jag kanske orkar upp till skolan för att göra någon nytta iallafall än att bara ligga i sängen. Är inte så långt kvar tills det är lov & betyg! Så vore bra om jag kan infinna mig i skolan nu dom här 2 veckorna som är kvar av skolan.
Nä ni pussgurkor nu ska jag prata med min kära jennie och jocke på msn, ska även ringa älskade salina en stund med (:
pusspuss
/J,w

tisdag 1 december 2009

prat om det underbara liv som ändå kan bara helvette


kom nys ifrån emilias rum, har vart på (skullen) matsalen i skolan och haft kvällsfika med alla som bor här på skolan, alltid lika mysit med tända ljus och massa prat med allt folk.
Emilia jag & pevny satt även och pratade om livet, droger fester och allt mm, Och att livet kan ha många vändningar,dåliga som bra!.
Man får även veta saker om folk som gömmer sig i dom som man inte kan tänka sig eller inte alls hade en anning om. Fast man kan nog säga att det är många folk som har hemligheter som gömmer sig, Jag har även mina hemligheter,

Jag väljer helst att prata om mina små hemligheter om mig som var hart förut men som jag nu har släppt taget om, 2år sen jag släppte det!
och jag känner mig stolt över det därför jag tycker det är lättare att prata om det om folk frågar. Jag levde i skiten och jag hatar att jag gjorde det,.
men kom över allt och det är jag som sagt stolt över,

Jag måste bara säga; att jag avgudar mina underbara vänner för att ni ställer upp och finns vid min sida. Ni betyder och är fan guld värda& ni vet vilka ni är (:

Nu sitter jag iallafall här och skriver lite saker, och lyssnar på david guetta - sexy bitch , skönaste låten! Väntar även på att emilia snart ska komma hit och sno lite filmer.


Nej nu är jonte emilia och pevny här, ska vara lite social (;


kysshej på er!

/j,w

Telefonen & andra avenyn!


Maten är avklarad och kom nyss till mitt rum efter att ha följt mina vänner till bussen för att dom ska åka in till stan, vilket jag inte skulle, eller ja kunde följt med till stan men har verkligen ingen ork i kroppen till det.Så nu är det bara att sitta här till kl halv 8 och vänta på att dom ska komma tillbaka ifrån stan och jag får mina cigg, ( fy fy fy jennifer!. ) jag blir helt ärligt lite sur på mig själv över att jag har köpt ett ciggpaket...Jag har inte rökt typ något nu dom senaste dagarna, men känner suget nu efter en cigg ;S . Sluta röka eller inte?. Jag vill sluta röka och ska göra det, men när kommer det att bli av? år 2030 lr? när jag redan har hela ansiktet fullt av rynkor för jag röker och kanske kol så jag sitter i rullstol och inte kan ta mig någonstan ? ;S


Jag pratar just nu även med min bästa älskade vän salina samtidigt som jag sitter här och skriver (: hör även lilla emanuel i bakrunden, saknar dom mycket.. haha,salinas gulliga lilla unge är avensjuk för salina prata med mig i telenfonen så han skriker på henne ( gullig han är fast salina tycker det är midre gullit ) haha,


Har mina funderingar på att sen när jag har pratat klart med min salleballe att lägga mig och dega i sängen med en chips påse och kolla på andra avenyn & bara vänta på att folket ska komma tillbaka ifrån stan (: ,


puss&smek på er fuckers & andra avenyn här kommer jag (; <33

sånt är livet va?..

Kärleken är något sjukt stark & obegripligt.
jag saknar dig,fast jag ändå hatar dig!

Jag har min hemliga beundrare & du har mig, det känns bra. men ändå så hemligt, vilket gör allt mer spännande än vad det redan är (; haha,
Nej om man kanske ska fixa iordning sig lite nu, och vandra bort till emma (: Och ikväll så har jag verkligen bara lust att åka ifrån dille (skolan jag går på) bor på elevhem på skolans område, skulle bara vara så skönt att åka här ifrån ikväll ett tag och komma tillbaka inatt eller imorgon, Men som sagt. har vart hemma från skolan och känner men ändå inte pigg, och hostan gör grymt ont ;S , Så det blir nog bara att vara hemma ikväll och tråka framför datan med film eller tvn med något tv program. (suck)
Klockan är 15,44 och jag vaknade för inte alls länge sen, fy skäms på mig att sova så länge... Men har inte sovit alls mycket i natt, hostan och febern har hållt mig vaken nästan hela natten, vilket jag alls inte gillar. Så vart med andra ord igen skola idag och inget shoppandet på stan som jag hade planerat in idag, Men finns en dag imorgon med (; Om jag inte blir sämre nu för varge dag då så klart.
haha, Nu är det bara 1 vecka & 4 dagar kvar tills jag fyller 18år, och ja, jag räknar dagarna (; skäms för det gör jag inte heller. Räknar dagarna delvis för 18år tycker väl alla om att fylla? & för att min 18års dag är på en fredag så ni kan då bara gissa varför jag räknar för (:,
Nu efter jag fyllt behöver jag inte känna mig så "liten" längre :P, Fast min mamma har sagt att hon kommer att kalla mig för " lilla gumman " iallafall,för det kommer jag alltid att vara i hennes ögon. humm. I dont like!
Idag så har jag inte så mycket att skriva om, har inte hänt något alls idag, och kommer inte på något att skriva om heller, förutom att jag hatar min hosta,som förstörde hela min dag. Nu väntar jag iallafall på att kl typ ska bli halv 5 för att gå och hämta emma och sen vandra till maten och äta lite, vilket blir mitt första mål för mig idag O_o Måste börja skärpa mig,
_________________
jennifer maria widegren -, jag finner inga ord för dig. men i mina ögon betyder du inget!

var bara tvungen att argumentera om det här!



Min vovve (:
_
satt nyss och kollade runt på internet lite grann & läste en grej som kan irritera och kanske även göra mig lite arg,
" hundar är inte gjorda för att ha kläder "
HALLÅ!
vad är erat fel? kan någon säga mig varför det är så fel att ha kläder på en hund?
Visst en hund är en hund och den behöver regler och så som allt annat här i världen behöver.
Menar om hundar har toffsar och kläder, mår dom så himla dåligt över det?,
Min hund iza älskar att ha kläder på sig, och även ta på sig dom plus att hon vill inte ta av sig sina kläder heller. och en sak till min hund är en sån ras som inte har någon underhudsfett vilket gör att dom inte kan hålla värmen själv, vilket gör att hon MÅSTE ha kläder för att inte frysa ihjäl,fel på det med? Och jag själv tycker även att det är lite gullit när hundar har kläder på sig ^^,
menar varför bli sånt prat om sånt här för?, vill man ha kläder på sin hund och huden trvis med det,så vadå?...
Plus att det kan nog med vara skönt för hundar att få ha täcken på sig, tex om det regnar och så ute, Och en sista sak,då kan man väl även säga såhär, om hundar inte är gjorda för att ha täcken på sig, är då hästar det?,
nu undrar jag eftersom hästar lägger folk inte ner lika mycket tid på att klaga över det här lika mycket som dom klagar över hundarna.
Menar vad är sklinaden?, tror inte hästen var gjord ifrån början att ha täcke på sig heller. Nu ska jag inte klaga, för jag har själv hästar med, och sen inget fel med att hästar har täcket eller hundar. Men irriterar mig på dom som klagar över hundar och säger att hästarna inte är samma sak, nehe varför inte det då?!
Tycker ni att det är något fel med att ha kläder på sina hundar? ja så länge hundar inte vantrivs med att ha kläder, eller är det bara jag som bryr mig för hårt? :S

,.


Jahap mitt första inlägg i blogg världen vart kanske inte så fint och snyggt ,men jag lär mig med tiden (Y) kan kanske inte vara bäst på allt ifrån en början iallafall eller? :P


Just nu så drar klockan bara iväg mer & mer, och jag känner bara hur rök sugen jag är. Men nej jag håller på att sluta röka, och det funkar bra ( eller ja helt ärligt, ganska iallafall ) emot min lilla förväntan, Även hur röksugen jag är just nu så har jag ingen lust att kliva upp ur min lilla säng för att sen gå ut till det hemska kalla vädret vi har här uppe nu, för att röka. Nej då stannar jag kvar inne i värmen och känner mig lite stolt över själv, att jag inte rökte, eftersom jag ska sluta med skiten! Är bara dåligt för både kroppen och hälsan. Plus att jag vill helst inte åldras iför tid


Som sagt imorgon är det skolan, och känner mig inte alls pepp någonstans på gå dit, menja. Skolan måste man jö sköta för att sedan få någon utbildning, så mina lata sidor för övervägas lite med positiva sidor, skulle inte sitta helt fel (; hihi.

Nej undra om man kanske ska sätta på någon film,så man kan bli lite trött och sen sova!
imorgon efter skolan så har jag lust att åka in till stan för att gå en shopping runda och se vad man kan hitta, måste även hitta någe snyggt att ha på mig tills jag fyller (: skor och väska skulle inte heller sitta fel, men får sa vad man hittar,fast mina små shopping rundor slutar alltid med att jag har köpt mycket mer saker än vad jag skulle från början (A) och mycket minus av pengarna på kortet. inte lika roligt det som att shoppa allt :P


Nej snyggingar, prata klart och säga god natt till allt sött folk på msn, sen se film och försöka sova! Godnatt & sov gott, men imorgon är jag tillbaka (;

kl; 00.23 & finner ingen sömn


ska vara lite trevlig och kanske börja såhär;

Hejsan och välkomna till min lilla blogg, här kommer ni att få läsa allt ifrån mina dagar,tankar och mitt liv ca 68 mil hemifrån för pluggandet i östersund, bekymmer, skolan och allt som tillhör mitt lilla 18års liv (:
_______________________
_________


Klockan börjar dra iväg för att egentligen kanske lägga sig och sova, men jag är inte trött men inte så pigg heller. Sömnen finns inte hos mig just nu bara
Imorgon eller ja idag är det tisdag vilket då innefattar skolan! vilket jag om jag ska vara helt ärlig inte alls känner för,men är bara några få veckor tills jul lovet tack & loov (: så bara kämpa sig igenom.


Dagen idag har vart seg, men dagen är och blir vad man gör den till?, kanske ska sattsa på en bättre dag imorgon ( idag )


Sitter just nu och pratar med min kära jocke på msn, som bor "hemma" i vingåker där jag egentligen bor, Han pratar lite om att kanske komma upp hit till östersund och hälsa på (: det vore mycket uppskattande kan jag säga, lite vingåkers här uppe, ja taack. Vore roligt om han kommer hit och hälsar på och se hur jag har det och bor här uppe. Visseligen är det inte alls långt kvar tills det är jullov och jag åker "hem" till vingåker,för att fira jul med min familj och träffa mina underbara vänner jag har där nere.