tisdag 13 juli 2010

- happ



Ligger med datan i sängen och slappar,i mitt suuper stökiga ruum! Idag har dagen varit seg & jag har inte alls mått bra, så har bara vart hemma och tagit det lugnt. Så Vingåker får vänta på mig tills jag har kommit på fötterna igen,.

Imorgon äre onsdag, och då blire att hämta hö och kasta upp det på höskullen, kul eller inte men sånt som måste göras,. Min tankde som hade varit att åka in till vingåker och träffa & umgås med foolk hela dagen imorgon. Men ack nej höet kommer såklart då!. Men blir nog iallafall Vingåker senare mot kvällen och umgås med dig :) och jag gillar´t som bara den!

Just nu känner jag mig som min gammla katt bubbis på bilden. Så säger tach och hej för mig, film väntas nu Gonatt

måndag 12 juli 2010

-

Nu är äntligen min Blesa klar hos sin hingst så ultraljud om några dagar, sen hoppas Thilde Höök och vi att hon har tagit sig så vi får hämta hem henne. Så nästa sommar hoppas jag allt att det kommer ut en liten skimmel hinst.

( Thilde Höök på sin hingst Örn fra keldudal )

- 12 Juli klockan 22,13

Här kommer lite bilder från SM som var i helgen, känner att jag inte orkar skriva någe alls så lägger upp lite bilder istället idag!



tisdag 6 juli 2010

- 6 Juli klockan 12,17

Godmorgon typ,

Idag är jag trött som ett as, eller ja skit seg iallafall.. Vart uppe till en halv 5 inatt eller så, Men roligt igår hade jag iallafall :) Kom in till Vingåker igår mot kvällen, sen senare så kom Joel och hämtade mig så åkte med grabbarna till Kajs stuga och badade basta och drack och umgås :) trevligt som bara den, Blev även bjuden på nakenbad av grabbarna, hahah! Nej men en rolig kväll igår och trevlig (: var länge sen man umgicks med dessa grabbar,.

Nu sitter jag i min säng och segar efter gårkvällen / natten, Joel tjatar på msn att vi ska hitta på någe ;P men tror jag måste återta mina krafter lite iallafall innan jag gör någe,.känns det som iallafall.
Nej ta & fixa iordning mig lite kanske.


Pusspuss
/ Jennifer

söndag 4 juli 2010

,.

Nu fixas det hära på bloggen! Så den kan se lite konsitg ut så ni vet det tills den blir klar.

- 4 Juli klockan 21,30

Här ligger jag i min säng och slappar som alla kvällar nu när jag är sjuk, eller ja känner mig bättre. Men måste tydligen ta det lugnt några dagar till iallafall.

Idag så vart det stranden med mamma & hennes kompis för att soola och bada :) Och jag gillar´t, dock har jag bränt sönder mig känner jag, men så äre! Tog även med mamma ut på en lite madrass färd förut idag när vi badade, men slutade med att hon puttade omkull mig och min madrass, så ja ;) Men var iallafall skönt att komma ifrån landet lite än att bara gå och dra fötterna efter sig för man inte har någe att göra nu när man är sjuk.

Imorgon så blire att fortsätta arbeta på min bränna tänkte jag, får bara inte bränna sönder mig för mycket,. Sen blire massa annat som står på schemat så klart.

Puss på morgondagen va?, och allt som måste göras suck..

- 4 Juli



Att klockan alltid ska trippa iväg allt för fort när man sitter vid datan,
och svårt som bara den är det att slita sig ifrån den med ;S
Även fast man vet att man borde göra det av andledningar.
Här sitter jag inatt igen och klockan är igentligen på tok för mycket så jag borde stängt av datan för ett tag sen och lagt mig eftersom jag ska upp hal 7 och släppa ut min kära hääst (:
Men här sitter jag vid datan och ja,
tänker att snart så stänger jag av den.

På tal om inget just nu så länktar jag tills jag blivit frisk, så jag kommer ut bland det kära folket hära hemma i Vingåker & kan hitta på saker,
kan sätta igång min älskade häst Nattfari som har fått vila igen eftersom jag är sjuk, Jag saknar Östersund och fölket dära uppe & dig!
Tycker det är skönt att vara lite "fri" från skolan med sommarlov, men ändå vill jag tillbaka upp.

Massa tankar & känslor på samma gång!


Gonatt nu va hörs imorgon, som gott sockertoppar!

- 4 Juli klockan 00.33

Hello folket!

Nu sitter jag hära vid datan ute på landet utanför lilla Vingåker,.
Idag så har det varit verkligen kanon väder ute, dock lite för varmt har jag tyckt men ska inte klaga :P
Idag iallafall så tog jag med mig min lillasyster & hennes kompis ut till Vårnäs som är våran ridskola,
och kollade på den stora hopptävlingen. Skönt som bara den att komma iväg & göra något, eftersom jag är sjuk och ska ta det lugnt och sen få hitta på någe med min syster nu när jag hemma,.
Fick även träffa på lite vänner dära ute med, bland annat Jesscia :) trevligt som bara den.

Marina som skulle ha kommit och hälsat på mig idag verkar vara spårtlöst borta :I haha,
nej men har iallafall inte hört någe av henne idag. Så får ta och ringa henne imorgon och kolla :)


Rökbehovet är stort, jag har dock rökt lite lite idag.
Men kan inte skylla på mig för det tycker jag, Det här är rikigt jobbit mer än vad jag trodde att det skulle iallafall & den jälva huvudvärken jag har,.
Men jag ska lyckas nu och det har jag gett mig fan på, hur jobbigt det än är och hur röksugen jag än är sen så ska jag hålla mig.


/ Jennifer

lördag 3 juli 2010

- 4 Juli klockan 09,50


Godmorgon folket!

Nu har jag snart vart vaken i 2 timmar, och jag är såååå himla trött! vart inte alls mycket sömn inatt vill jag lova. Just nu så ligger jag i sängen och slappar lite, tänkte skriva lite hära en snabbis sen vandra ner & duscha och börja fixa med allt som ska hinnas med att göra idag, För att Marina senare ska komma och hälsa på :)

Som sagt natten vart det nästan ingen sömn för mig alls,
svettningar och rastlöshet i hela kroppen. Inge härligt alls om jag får vara ärlig.
Ja jag försöker sluta röka, eller jag ska sluta röka nu! Har försökt många gånger med aldrig lyckas.
Och det är rena helvetet att försöka sluta måste jag få säga & suget & huvudvärken finns hela tiden och påminner än,.
Men jag tänkte inte ge mig, inte denna gång som alltid förut! Plus att det är en stor grej jag slutar röka för som jag ser fram emot att "få" och hemskt gärna vill ha :) Så helvetet jag har nu lär lätt vara värt det sen vill jag lova.


Nu är jag med inne på min andra dag på pecilinen för andra gången för halsfluss,. Känner min redan bättre i halsen och det är skönt som bara den & jag hoppas att dom hära dagarna nu går lite fortare så jag kommer igång på benen snart & orken så jag kan komma ut och träffa / umgås med folk och hitta på saker,
istället för att ligga och sova och känna mig som en död fisk på land som verkligen inte knappt orkar röra sig,. Nu när jag ligger hära i sängen och tänker efter så är det inte härligt någonstans,
Ända sen jag fick mitt sommarlov har jag bara haft otur,
vart sjuk låg på sjukhuset i 3 dagar, var frisk bara någon dag sen sjuk igen & nu ligger hära igen med halsfluss IGEN och pecilin IGEN! och min häst får stå på vila IGEN för jag mår piss! suck.

Nää nu ska jag allt göra lite nytta så dagen kan börja för mig (:

Pusspuss
/ Jennifer

- 3 juli kl 03,04


Hejsan folket!

Var ett jäkla bra tag sen jag skrev hära måste jag säga, och funderar på att börja skriva igen.

Just nu så sitter jag i sängen ute på landet i kära lilla Vingåker, och kan inte sova. Fast jag vet att jag ska upp halv 7 imorgon bitti och har 10000 saker jag ska göra imorgon och kanske borde sova, men sitter hära och dunkar muusik och slåss med alla jälva mygg som finns här nere :O blir toookig.

Nu har jag varit hemma ett tag, och jag saknar Östersund som bara den och allt folk dära uppe! Skulle jöe ha åkt upp på söndag, tåget skulle rulla kl 14,00 dit upp, men nejdå då ska jag så klart gå och dra på mig halsfluss igen. Så nu kommer jag inte iväg =/ tråkig som bara den, menmen får åka upp senare när jag blivit bättre :)

Har hur mycket som helst att skriva för har hänt så mycket sen jag skrev sist, och dom veckorna jag har varit hemma men jag orkar verkligen inte skriva mera just nu.

Pusspuss
/ Jennifer

onsdag 24 mars 2010

- Onsdag klockan 23.40



Hello folket!
Som sagt så har jag legat sjuk hela veckan eller ja måndag tills idag, är inte helt återställd men halsont & febern börjar ge sig, Så imorgon bitti så blir det att fara till praktiken :) Skönt som bara den, än att bara ligga inne hela dagarna vilket är så jälva tråkigt. Idag om jag ska vara helt ärlig så har jag inte gjort något alls, dagen har bara bestått av tvn och sovit, men ändå skönt :) för har inte orkat rört mig en fena, Var iallafall ute och gick med lilla vovven nu ikväll en lång promenad med rasktakt över 1 timma, rikigt skönt :)

Nu är det inte heller långt kvar tills man återvänder till Östersund & det ska bli skönt :) saknar allt folk dära uppe och min hästis.

Har inte så mycket att skriva om eftersom mina dagar den hära veckan bara har bestått av legat och degat framför tvn med feber & skit, I helgen iallafall så blir det att fara in till Katrineholm för att parta med salina, vilket kommer bli härlig & även träffa massa gammalt folk man inte umgåtts med på några år :) :)

Nej nu ska jag stänga av data och lägga mig & kolla New Moon sen sova.
GODNATT!

tisdag 23 mars 2010

- Tisdag klockan 18,35



Jaha då ligger man sjuk, feber & skit. Inge kul alls, Men hade iallafall en jätte trevlig & mysig helg inne i kartineholm hos salina :) Fick även träffa på lite folk som man inte träffat på väldigt länge, satt och pratade om gammla minnen. Saknar ibland dom gamla tiderna här i vingåker som var när man var 14-16 år.

Menmen, Vart ingen praktik för idag eller igår, Har ingen ork alls i kroppen till att göra något, Så hela dagen igår spenderades framför tv bara. Nu ikväll så funderar jag på att vandra bort till elin en sväng, känns lite tråkigt och rastlöst att ligga inne hela dagarna, Imorgon iallafall så kommer mormor & hämtar mig för att åka ut till stallet ett tag för det kommer en ny häst till oss :) trevligt trevligt, ska se om jag kanske har lite ork till att rida min kära blesa lite :)

Nej nu ska jag nog resa mig ifrån soffan och göra mig iordning och gå till elin en stund :)
Pusspuss
/ Jennifer

fredag 19 mars 2010

- Fredag klockan 17,22


( gammal blid på mig & salina )

Idag så har dagen bestått av att måla stall, sjukt jobbit om jag får säga det. Men snart är det klart :) Och sjukt fint kommer det att blir. Just nu så sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli klar. Sen tar jag bussen in till Katrineholm in till Salina & Emanuel och stannar där hela helgen :) Skönt att komma ifrån lilla skit Vingåker en stund, och sen träffa och umgås med min saknade Salina :)

Nej nu är maten klar, sen ska jag skynda mig så jag hinner med bussfan ;)

Pusspuss
/ Jennifer

onsdag 17 mars 2010

- Onsdag klockan 23,29

Har vart dålig nu i några dagar på att skriva här, och sorry för det. Men det är fulla muggar här hemma i lilla vingåker ;) Plus att jag har börjat min praktik nu så kommer hem så sen om dagarna, och då träffar man vänner och massa annat så har inte rikigt haft tid att suttit vid datan så mycket, Och min data funkar fortfarande inte, Så får sitta vid mammas lilla mini dator. Så har inte blivit så mycket data sittandes och kommer nog inte bli så himla mycket heller nu iallafall när jag har praktik , Så kan bli att det blir dåligt skrivet hära men ska försöka så ofta jag hinner med :)

Just nu så sitter jag i soffan & dom andra i familjen sitter och kollar på film, Jag sitter och väntar på mitt lilla besök just nu ;) Sen blir det att vandra till sängen och kolla på film sen försöka sova, Ska upp imorgon och vara istallet kl 09.00 och slutar inte förs vid 3tiden tror jag, Imorgon kväll så blir det att ta upp hela tvn och soffan och kolla på djurgården som spelar ;)

Nej nu har jag inte tid att skriva mera, men ska försöka skriva lite imoorgon
Pusspuss
/Jennifer

söndag 14 mars 2010

- ,



På tal och inget! Min hund är sötast och bäst, Hon ligger nu i mitt knä snarkar och väntar på att få gå och sova i min säng <3


Godnatt folket! drömsött, och glöm inte kolla under sängen innan ni släcker lampan ;)

- Täänk...

Att någon kan få igång ens tankar till hundra utan att man ens vet om det själv?
Att man kan sakna något eller någon så himla mycket som man inte ens har?
Att man kan sakna & känna sig så trygg på ett ställe som man egentligen inte trivs fullt ut på?
Allt är så oförklarigt, men kanske det som är meningen?


Allt är helt sjut om man verkligen tänker efter,
Satt på tågen ifrån Östersund & hem, tänkte att det skulle bli skönt att få komma hem & komma ifrån Östersund och allt folk dära uppe. Nu sitter jag i Vingåker efter att bara vart hemma i vecka och vill tillbaka upp till Östersund igen,. Jag trivs inte här nere, jag mår inte bättre av att vara här nere.
Jag saknade min mamma & familj, Nu är jag hos dom & vill bara åka ifrån dom. Det är jobbit att ha dom i närheten hela tiden fast jag älskar dom över hela mitt hjärta, men jag är inte lika fast / beroende av dom längre, ..
Allt är helt sjukt!

- Det är konstigt och jag vet inte ens varför?...


Hej allt folk!

Klockan är nu 02,26 och jag kom ganska nydligen hem från elin & jens där det var lika mycket folk som vanligt :) trevligt trevligt,
Har inte så himla mycket att skriva men känner ändå att jag måste skriva av mig lite, Dagen idag har bestått av stallet sen för det mesta sovit, tills elin "tvingade" mig att gå bort till dom.
Egentligen så hade jag ingen lust alls att resa mig ifrån sängen och gå någonstans,men ångrar mig inte att jag gick dit.

Jag känner mig fortfarande väldigt depp, och jag vet inte varför. Salina tjatade på mig att jag skulle med ut idag och igår, men jag sa nej! Inte ofta det händer om man säger så, . Elin jens och chrisse frågade även mig idag vad det vad med mig eftersom jag är så depp?, Men jag har inget svar på den frågan, Allt känns bara så jobbit och konstigt just nu med allt. & jag vill bara tillbaka upp till Östersund, Där uppe är jag iallafall glad och har leende på läpparna, sen här nere så blir det dära så stelt?.. Känner mig nästan som en docka utan känslor eller något..

Nej nu ska jag inte skriva en massa depp skit, Imorgon så är det iallafall söndag & jag ska bara ta det lugnt, Ska bort till elin och jens en stund vad jag vet :) Måste hämta min plattång som jag glömde dära nu ikväll.
På Mändag sen så börjar min praktik och det ska bli skönt att ha något att göra om dagarna, eftersom alla andra ändå jobbar och har skola :P
Ska även ta mig i kragen och "göra" lite saker nu när jag är hemma och har tid ;) Och det är något som ni kommer att få höra när det är gjort, Orkar inte skriva allt nu, som jag har planerat in att göra :P

Nej klockan börjar dra iväg och jag kanske ska försöka sova snart, så man inte sover bort hela dagen imorgon,
Pusspusss
/ Jennifer

fredag 12 mars 2010

- Det känns bra,men ändå konstigt



Godmorgon folket.

klockan är nu 14,33 och jag gick upp för en liten stund sen :O skööönt med låång sovmorgon, Fast känner mig fortfarnade seg och trött som bara den. Fast ja, jag kom jöe hem vid halv 5 inatt från "han" så får skylla mig själv att jag är trött idag =P, Marina ville även att vi ska åka ut till hästarna idag, men jag känner att jag inte har någon ork till det i kroppen idag.. Imorgon så kommer bella ut till oss och rider, så då måste jag vara dära ute.

Aja kvällen igår som sagt så var jag hos elin och jens, fast gick hem skapligt. Satt hemma ett tag och myste med famlijen den lilla jag har, Sen packade jag ihop och vandrade bort till "han", Det känns konstigt men samtidigt ändå bra, vi är vänner efter allt och det är bättre än ovänner, men du gör mig i osäker ibland, ser du mig bara som vän eller finns det känslor kvar ifrån din sida?. Det känns bra att vi kan umgås som vänner och prata som vänner, men varför slutar det alltid med annat än vänner när vi ses, är med varandra?. aja.. är glad att vi iallafall kan vara vänner nu efter allt, även fast det kanske blir lite fel ibland..

Nu ska jag iallafall försöka resa mig ifrån soffan och gå å fixa mig lite =P

Pusspuss
/ Jennifer

torsdag 11 mars 2010

- hemma i soffan med hela familjen


klockan är nu 22,23 och jag kom nys hem ifrån elin & jens :)
Har suttit där och umgåtts, Rasmus och Anders var med där, trevligt trevlig. Gick även ner förut på den lilla byn vi har i vingåker för att träffa nemo med ( linnea ). Annars idag på dagen så har jag bara suttit hemma och segat lite, sköönt som bara den :P
Imorgon är det fredag vilket innebär helg, och då är alla lediga ifrån skolan och då hoppas jag även med att det händer något roligt, Vill iallafall inte vara hemma imorgon kväll eftersom min söta lilla syster ska ha pyjamasparty eftersom hon fyller, Så då vill jag helst inte vara hemma bland massa högljuda små brudar :P

Nu sitter jag här i soffan i vardagsrummet med datan i knät och kollar lite till och från på tvn, Har även hela familjen brevid mig. mamma syster och hund ;) Mycket mysigare än så kan det inte bli, haha!

Nej nu ska jag umgås med min familj eftersom jag inte har umgåtts något med dom sen jag kom hem,

Pusspuss
/ Jennifer

- Torsdag klockan 13,45

Hello allt folk.

Som sagt så är jag hemma i vingåker nu, kom hit kvart i 12 i söndags natt, efter ha åkt tåg hela dagen, Och förlåt för den dåliga uppdateringen hära, Men har haft fullt upp dom här dagarna nu jag har vart hemma, träffat massa folk, hästarna och massa, och plus att min data har gått sönder igen som vanligt =/ Så sitter nu vid mammas mini data, och kommer nog att få låna den nu tills min data blir fixad. Vilket jag hoppas blir snart.

Idag är det torsdag, och mamma väckte mig kl 12 tror jag ?, Min första sov morgon på länge :) skönt skönt, Idag så blir det att träffa folk och kanske åka in till katrineholm och umgås med folk, annars så vet jag inte vad som händer, imorgon iallafall så blir det stallet igen, Suck lite.. Tycker det vore skönt en hel vecka utan stall och hästar, eftersom jag annars håller på med det varge dag. menmen,Har man hästar så har man, Men idag är jag ledig ifrån hästar hela dagen för första dagen sen augusti.,

Och på tal om inget så saknar jag Östersund som bara den! och allt folk :( vill bara åka tillbaka dit, fast jag ändå vill vara här hemma med,

nej nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig och sen vandra ut och träffa folket :)
Pusspuss
/ jennifer

söndag 7 mars 2010

- Packa ihop det sista,

Snart kommer dennis & hämtar mig, Och kör mig till tåget :) Så nu blir det att packa ihop det sista, vilket vill säga datan ;)
Och sen plocka lite på rummet..
Inatt sen när jag är framme i katrineholm så blir det att hämta upp salina sen åka hem till mormor och sova där :)

Skriver mer sen när jag har kommit hem
Pusspuss
/ jennifer

- Lördag klockan 00.03


Timmarna börjar dra ihop sig nu för min hemfärd och det är skönt :) För nu är min hemlänktan är på maax ,ska bli så skön att bara få komma hem, och slippa all skit och allt här uppe ett tag, vilket kan behövas. Känns bara just nu att jag är trött på allt,.

Dom senaste dagarna nu har det vart fulla muggar, packa tvätta och massa annat hela tiden.. Och sen har jag så klart haft lite myskvällar med med tjejerna,mcdokan mat och tjej snack :)

Just nu så kom jag nys in på mitt rum, vart i staden med dennis och emilia en sväng och åkt runt,. Härligt som bara den, aja sitter iallafall i mitt ganska tomma nystädade rum, vilket känns konstigt men ändå skönt, Imorgon kl 15,25 rullar mitt tåg emot stockholm och är inte hemma förs halv 12 på natten, om tågen går som dom ska, vilket dom aldrig gör..

Nej nu ska jag packa ihop det sista så jag slipper stressa med det imorgon, sen gå och säga hejdå till emilia som åker hem imorgon bitti till gällevare.. & på tal om inget, så kommer jag verkligen att sakna allt jälva folk hära uppe =/, sugit. Men jag är tillbaka om hela 5 veckor,.

tisdag 2 mars 2010

- tisdag klockan 17,46


( Gammal bild sen pöjkarna var här )

Skolan avklarad för idag, och denna dag har vart sjukt seg eftersom jag inte kom i säng förs kl halv 1 igår?, fast jag har bara mig själv att skylla på så. Igår kväll kom iallafall lite torsta & andra pöjkar hit, vi packade sen in oss i bilarna för att sen åka in till stan en sväng för att handla godis till kvällen och käkade på donken ;) satt annars hära på dille hela kvällen/ natten, umgicks spelade tv spel och hade det roligt/ trevligt, Stort plus till grabbarna som gjorde min kväll/natt igår :)

Idag är det tisdag, vilket innebär inte alls långt kvar tills det är lov & jag får åka hem :) Länktar som bara den nu när tiden börjar närma sig.. Ska blir så skönt att bara komma hem till allt & alla, och komma ifrån dille ett tag, vilket kan behövas känns det som. Kommer bara att suga att lämna kvar hästen kraken här och vara utan han i 5 hela veckor, fast har mina andra pållisar hemma, men inte samma sak ..

Nu ska jag spring ut röka & sen gå vidare till stallet..
/ Jennifer

lördag 27 februari 2010

- Lördag klockan 22,24

Hello :)

Efter gårdagens roliga kväll så kom jag iallafall hem kl halv 4 på natten :P men så värt det, och värt att jag har vart bakis som bara den hela dagen med. Men nu mår jag kanon så nu är jag redo för mitt nya äventyr ikväll ;)
Annars idag så har dagen bara vart skit eftersom jag vaknde halv 4 och sen mått piss på ren svenska, just nu så sitter jag på mitt rum och dunkar muusik ur mina högtalare som vanligt & väntar på att få åka ifrån dille för kvällen ;)

Nu orkar jag inte skriva mera.. & har inte så mycket att skriva heller trotts den grymt roliga kvällen igår och min konstiga snefylla? :S

Pusspuss
/ Jennifer

- Igår kväll bjödes det på party :)

Lite bilder från igår kväll :), en helt kanon kväll, förutom min snefylla jag fick emot slutet.. & idag vaknade jag halv 4 ;S haha och jag kan säga att jag mår som jag förtjänar efter igår





torsdag 25 februari 2010

- Torsdag klockan 20,54

( En av tröjorna jag köpte )

Tjoho :)

Idag så har jag vart i skolan hela dagen och på ALLA lektioner :) Plus till mig, eftersom jag brukar vara ganska dålig på det..
Efter skolan så åkte penny & jag till stan, Och i stan så köpte jag 2 tröjor och smink och mat, och godis och gott så klart till helgen ;) Kommer blider senare på det jag köpte..

Ihelgen så vet jag inte alls vad som händer, är sugen på att på ut på krogen imorgon,men får se hur det blir med den saken :P Nu snart ska jag iallafall gå till penny och ha film mys med henne, imorgon så är det skola igen. Trött på den verkligen men tur att man åker hem nästa vecka och slipper skolan i 5 veckor ;) skönt som bara den.. Fast kommer att sakna allt folk hära uppe jätte mycket & det suger, men skönt att vara hemma länge och umgås med kära folket där nere..

Nu blir det muusik sen film mys
Pusspuss
/ Jennifer

onsdag 24 februari 2010

- Onsdag klockan 21,26


Hello :)

Dagen började med sovmorgon till kl 10, vilket uppskattades stort av mig, annars så har skoldagen vart sjukt seg, Erik & dennis kom och snodde mig ifrån skolan en stund idag för att åka in till stan en stund :) Dom hjälpte även mig att handla mat till min häst ( eftersom jag är halvt handikappad ) haha!, Och jag tackar dom för hjälpen :)
Idag så är det iallafall 100dagars & jag sitter här med gips och irriterar mig grymt stort på det! Håller tummarna för att gipset försvinner om 3 veckor, då jag ska in och kolla om skiten har läkt, vilket jag hoppas på..

När gipset är borta & tungan har läkt helt, då är jennifer på banan igen :) Då blir det stora mänger krogen för mig och alla underbara människor där hemma! Jag känner pepp tills det som bara den..

Nu orkar jag inte skriva mer, eftersom det går så himla segt med den handikappade handen och det skrivs fel tiden så jag måste sudda och skriva om hela tiden :P

tisdag 23 februari 2010

- Tummen ner!


Klockan är 23.09 & jag borde kanske sova, men tröttheten finns inte hos mig fast jag vill det :S, Vore jätte skönt att somna tidigt för en gångs skull, så när kl ringer imorgon bitti så är jag skapligt pigg istället för att bara vilja krama om kudde några timmar till..

Varför är jag alltid så morgon trött för?..

- Bilder säger allt, man förändras fast man själv inte ser det .,

( Gammal bild på mig, ca 1år sedan )

( Gammal bild på mig )

- Lite gamla dille bilder :)

( Jennie jag & johannes, och folkena runt i krig )
( party party )
( Bruuudar )
( Amanda, jag & killarna )

( Grabbarna )

( Emilia & hennes häst,& kalle som rider )
( Jag & jennie )

- känner mig typ som gubben på bilden



Klockan 21,45 & jag är kalas trött, så blir att lägga sig med en film i sängen snart :)

Kvällen har bestått av datan sen kvälls fika med tjejerna :) & sen duschen, Och det var inte det lättaste vill jag lova! Gips bort tack.. Men tack till söta penny som tvättade mitt hår :) eftersom handikappade jag inte kunde göra det själv.

Men nu till risifrutti och film :) God natt små söta troll & sov gott.

Pusspuss
/ Jennifer

- Tisdag & seg som bara den.

Har vart lite dåligt nu dom senaste dagarna på att skriva, men har mina små skyldigheter till det, Men nu så ;)

I söndags kväll iallafall så vart det att åka in till aktuen, efter att ha ramlat i trappan tidigare på kvällen..
Åkte in iallafall och fick den dåliga nyheten att jag skulle bli gipsad, Kul? nej verkligen inte, aja dom tror iallafall att jag bröt båtbenet i handen när jag ramlade ner för trappan. så nu blir det att ha gips i 3 hela veckor ;S och jag gillar´t inte!., Men måste iallafall säga att erik och dennis är guldvärda som körde in mig, och väntade dom timmarna jag var inne på akuten, Och sen så klart gulliga penny som var med mig hela tiden :)

Så nu sitter jag här i datasalen i skolan och väntar på min sista lektion för idag, har även malin brevid mig här på bordet ;)
Och som sagt skriva med gipsad hand är inte det lättaste kan jag lova.. Nej nu har jag inte tid att skriva mera, skriver mer senare ikväll.

Pusspuss
/ Jennifer

lördag 20 februari 2010

- ,.

Ska jag ge upp? eller bara ge det tid. Godnatt!

- allt gör mig osäker, vill bara gömma mig en stund!



Du får mitt huvud att snurra, men samtidigt får du min mage full med fjärilar som pirrar i mig.
Jag vet inte om jag ska vara glad eller förvirrad, glad är jag men förvirrad med. & vet inte vilket av det som jag borde vara. Allt gör mig så klen och osäker..
,.
vafan är det med dig, du borde halsa en till, du är som jag som hatar verkligenheter så blanda en till..
Du vet att, om vi ses imorgon, så är det ingen som vet.


bästa texten på musikdrogens sida idag ;)

Nu blir det att kolla klart på filmen jag håller på att tittar på, sen krypa ner i sängen och hoppas på att tankarna försvinner och lättar mitt huvud..

Pusspuss
/ Jennifer

- Sen natt & tidig morgon, & svin kallt!

Godmorgon folket :)
Klockan är nu 09,40 & jag har vart vaken en timma snart ;) känner mig lite duktig om jag ska vara ärlig, Och bara tanken på att jag är pigg?, fast jag var ute sent inatt.

Igår iallafall, så vart det att umgås med grabbarna & emma , kolla på hockeyn hos kimen,(; Sen efter ett tag så kom såklart erik och dennis och hämtade mig, satt hemma hos dennis en stund att nörda data, ;) Sen drog vi in till stan ett tag, mysmys, alltid lika roligt/trevligt att umgås med pöjkarna,
Kom iallafall hem sen vid 3 på natten?. skönt som bara den, men fyfan vad kallt det var ute och är nu med..

Och nu så sitter jag hära, ska snart ut och röka med hanna :) Sen gå ut till stallet och kolla tänkte jag, idag på dille så är det tävling så blir väl att gå ner till ovalbanan sen och kolla, men är så jälva kallt, så kommer då inte stanna där länge och kolla :P

Hörs senare!Pusspuss
/Jennifer

fredag 19 februari 2010

- Fredag klockan 16,59


Hejsan svejsan ;)

Lite dålig uppdatering & förlåt mig för det, menmen Igår iallafall (torsdag) Så vart det så klart skolan, Och direkt efter skolan så drog jag & emma in till stan, Då det vart att ta hål i tungan för mig ;) och ja det kändes kan jag säga, eller iallafall efteråt! efter det så vandrade vi runt i stan handlade och mötte upp hanna :) Sen kom filip och hämtade oss,och körde oss tillbaka till dille.. Sen resten av dagen så gjorde jag inte alls mycket än att försöka vänja mig vid att ha något i käften! haha..

Idag är det fredag, vilket innebär att skolan redan är avklarad så nu är det helg ;) Malin tjatar om att jag ska med ut krogen, och jag är skit sugen på det. men fan mina tunga är så jälva svullen och pga det så kan jag nästan inte prata? Japp, jag låter som en liten unge som håller på att lära sig prata. :P Så jag ska nog hålla mig hemma ikväll,kanske myysa med emma och hanna? :)


Nu är det bara 2 veckor tills jag lämnar Östersund & åker hem, hem till Vingåker :) Och där kommer jag att stanna i 5 veckor innan jag åker tillbaka hit upp.. Och det ska bli så skönt att få åka hem ett tag,till allt och alla :) Jag länktar...

Pusspuss
/ Jennifer

onsdag 17 februari 2010

- Klockan 20,42 hos dennis :)



Då sitter man hos dennis med grabbarna och datanördar som vanligt :) och alltid lika myys & roande. Sitter här i soffan och trängs med erik och våra datorer :P Sitter även och käkar godis med, som alltid, fy skäms på mig. Jag måste verkligen dra ner på godis ätandet iallafall till bara helgerna och inte varge dag, som det är nu :P..

Nu orkar inte jag inte skriva mera, och vet inte vad jag ska skriva heller .. Så ska fortsätta äta mitt godis och datanörda ;)
/ Jennifer

- onsdag klockan 15,54

Sitter på skullen (matsalen) i skolan med pennys data, och är jätte jätte seg och trött. Sitter just nu och väntar på att kl ska bli halv 5 så det är maat :) är skit hungrig eftersom jag inte ätit något idag,. Efter maten sen så är det stallmöte här på skolan,, för alla som har häst här på dille. och jag hatar verkligen dom dära mötena, för det är så mycket tjafs och skit och alla prata i mun på varann.. menmen bara att gå dit och se glad ut.

Igår kväll så kom erik och dennis & hämtade mig, Åkte med hem till dennis för att umgås och datanörda ;) Lika trevligt som vanligt, och så skönt att umgås med grabbarna..

Annars idag så vet jag inte alls vad som händer, senare ikväll så blir det nog att fara iväg till dennis igen & umgås :)

Nu orkar jag inte skriva mer & måste springa till huset och kolla om min tvättmaskin är klart :P
/ Jennifer

tisdag 16 februari 2010

-

Klockan är nu 00,59, Så jag och penny hälsar godnatt :) Soov gott

måndag 15 februari 2010

- Måndag klockan 22,42

Jahap då börjar måndagen dra emot sitt slut, och jag sitter här med muusik i mina öron och käkar goodis som vanligt?, nja men nästan ;) har blivit lite mycket godis ätande för mig den senaste tiden( inte bra ) Men man lever bara en gång, som folk brukar säga..

Idag efter skolan så åkte jag filip och emma in till stan en stund handlade och så :) sen tillbaka hit igen, Emma och jag satte oss med våra feta godispåsar framför tvn och myyste ;) Annars så har jag inte gjort alls mycket idag, vart ganska seg dag idag, vilket är skönt eftersom min hälsa inte alls är på topp =/

Nu är det fan bara 3veckor tills jag åker hem :D ska bli så skönt att få komma hem, brukar inte ha hemlänktan men nu har den verkligen kommit fram & det är jobbit, men skönt att veta att det inte alls är långt kvar tills jag åker hem till "lilla vingåker" där jag igentligen hör hemma & där jag har allt?,.
,.

Idag så har jag även suttit och tänkt igenom mitt lilla liv som jag levt, och lever just nu Och även framtiden och min planer :) Och måste säga tack till min kära mormor som har söttat och stöttar mig nu och för min framtida bruk :) Så nu vill jag bara gå ut 3an så mina bruk och drömma få komma till verklighet :)

/ Jennifer

¤ - videoklipp & lite bilder på nattfari :)



söndag 14 februari 2010

¤ - I Like when you touch meee!


- Bild sen härom dagen när emilia rider min häst :)-

Helgen över & skolan imorgon igen.. Helgen har varit bra, orkar dock inte skriva vad jag har gjort & inte gjort. Den har iallafall varit bra, lugn och mysig och ja vad ska man säga ? :P Även lite dålig på sina håll med, men ska inte klaga.Har ändå haft en kanon helg, synd bara att dom måste gå så himla fort

Klockan är nu 23.01 och jag ska strax krypa ner i min säng & försöka sova, Inte för jag tror att jag kommer sova så mycket inatt, har så sjuk ont i min kära mage :O,

jag tycker om det.. jag tycker om att vara i din närhet, du får mig att känna mig så trygg.

Nej orkar inte skriva mer sorry, Skriver imorgon :)
Pusspuss snyggingar där ute ;)

/ Jennifer

lördag 13 februari 2010

Lördag klockan 13,27

Har nyss ätit lite frukost, Så nu blir det att byta om och gå ut och rida min häst i det fina vädret som är idag :) Tänkte även att kameran ska få följa med ut, så det för engångs skull blir lite nya bilder :)

Min klocka ringde inte imorse så, jag så klart försov mig, (Sur som bara den på mig själv) Menmen, vad gör man?, Kan inte spola tillbaka tiden. Men nu är jag uppe iallafall, och idag så står mycket på mitt shema ;)

Nu har jag inte tid att skriva något mer, Men skriver sen när jag har kommit in :) Kommer då även lite bilder.
Pusspuss
/ Jennifer

,. Klockan 01.39

Grabbarna kom och hämtade mig förut en sväng, åkte in till stan & träffade folk och även lekte med bilarna som vanligt ;) Och Myys som vanligt! & alltid lika trevligt. Har saknat killarna lite nu när man inte har umgåtts så mycket med dom den senaste tiden,men nu så :) Och nu så kom jag nyss till dille, sitter här vid datan lyssanr på muusik och äter lite :P kände att min mage var lite hungrig.

Imorgon så blir det att gå upp kl,07,00 så borde snart kanske sova, men ska sitta vaken ett tag till,fast jag är riktigt mega seg! ;) Annars så vet jag inte alls vad som händer imorgon, sånt som märks,kommer säkert att dyka upp saker som vanligt

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, och orkar inte skriva mera heller så :P
Pusspuss
/ Jennifer

fredag 12 februari 2010

Fredag klockan 17,58

Kom nys hem ifrån stan, har bara släppt in min häst innan jag satte mig här :)
Vart en mysvandring på stan med hanna emilia & pevny :) Vilket jag gillar, Stig hörde även av sig när vi var istan med, så emma och jag åkte med han tillbaka till dille :) Så nu sitter jag här lyssnar på muusik och smsar med emilia, ska väl snart gå ut till stallet igen och fixa klart det sista som jag inte orkade göra förut, Eftersom jag fröös nästan ihjäl

Senare ikväll så tänkte jag försöka vara duktig och städa mitt rum (inte för att jag tror att de kommer bli så,men kan alltid hoppas) Blir allså inte att åka in till staden för att gå på krogen ikväll, vilket jag var/är sjukt sugen och pepp på, Men som sagt ibland eller ofta när man har häst så kommer det förhinder :( Men sånt är livet, och skulle aldrig byta ut min kära häst för att få gå på krogen, Aldrig!

Nej skriver kanske något lite senare, ska som sagt gå ut till stallet, sen även smyga förbi emilia ;)

Pusspuss så länge
/ Jennifer

Fredag klockan 08,27,

God morgon,
uppe med tuppen & morgonpigg, för en gångs skull ;) Gick upp kl kvar i 7 sju, så stallet är avklarat och har hunnit käkat frukost med och gjort iordning mig, Så nu bara att invänta på att kl ska bli kvart i 9 så skolan börjar. Tio över 3 sen idag så sticker jag och hanna in till staden för att handla gottis & massa till helgen ^^,

Skriver lite mer senare idagPusspuss
/ Jennifer

torsdag 11 februari 2010

Torsdag klockan 20,52

Nu börjar äntligen den här dagen gå emot sitt slut, och jag är just nu jätte trött & vill duscha! Men eftersom värmen i huset har gått paj så det är svin kallt så väljer jag nog att inte duscha =P Men ska iallafall hänga upp min tvätt som ligger i tvättmaskiner och väntar på mig..

Idag så var Thilde Höök här på dille, hon som vart med i bonde söker fru 09, som även driver eget företag med islandshästar, så har kollat på hennes föreläsning nu ikväll och tyckte den var bra och intesann :)

Imorgon är det fredag, och då blir det skolan & sen åka in till stan för att handla gottiheter till helgen ;) Ihelgen annars så vet jag inte alls vad som händer eller sker, har tänkt lite smått på utgång imorgon,men får se om jag hinner & har orken till det,eftersom jag dom senaste dagarna inte alls mått så vidare bra =/

Näe nu vidare till min tvätt, sen kolla film och slappa under mitt varma täcke så jag inte fryser ihjäl nu när det är så j*vla kallt här!

Pusspuss
/ Jennifer

klockan 00,39,

saker och ting förändras och blir lättare/enklare bara man tar djupa andetag mellan allt och tänker lite, och inte aggerar för fort! då faller allt samman..

God natt allt folk och sov gott, det förtjänar alla :)

det börjar falla på sin rätta plast, det är skönt & jag har lärt mig en läxa,ta djupa andetag mellan allt och tänk förs innan man aggerar. Så förlåt mig

onsdag 10 februari 2010

,.


( fan! )
Jag saknar din närhet och dig, & jag hatar att sova själv, så kom hiit sov med mig. Jag behöver dig i min närhet, du gör mig glad och får mig på bra och goda tankar..
,.
Nu blir det att kolla på film och hålla tummarna för att bli trött, så man sen kan sova :)

Sov sött allt folk och dröm blött!
/ Jennifer

Ondag klockan 22,25

Då var denna dag av klarad, nu sitter jag här ny duschad och fresch som man kan bli ;) Tycker att jag kan börja bli lite trött så man kan lägga sig snart eftersom man ska upp tidigt imorgon, så man inte försover sig imorgon igen,(suck)
Imorgon är det torsdag och det blir eventuellt stan efter skolan beror helt på om jag orkar rida min häst eller inte :P såja, Var iallafall till lungvik idag och hämtade ut mitt kära paket(som jag skulle hämtat ut för någon dag sen), Och i det fanns det massa roligt ;)

Just nu så fick jag ett sms av anya som frågade om jag skulle ut på krogen idag, Vilket jag skulle med grabbarna,men vart inte så eftersom annat kom ivägen, Så som ni märker så vart jag hemma. Men helgen då blir det allt utgång ;)

,.

Det känns som om allt börjar räta upp sig och komma på fötterna igen. Fast jag behöver ändå åka hem till vingåker ett tag känner jag, Och du?.. Varför pratar/ svarar du mig inte för?, känns som om du undviker mig eller något?. Fast du sa sist vi pratade att du inte göör det.. Så vad är det då för något?

/ Jennifer

Onsdag kl 13,27..

mm, då försov man sig ganska bra idag, vaknade typ halv 1 och hade panik, så rusade upp ur sängen och sprang ut och fodrade hästarna
, Pratade med killarna i telen inatt och det var ett plus :) Fick mig på andra tankar och fick mig även att skratta,. Nu sitter jag i skolan, har igentligen lektion nu men sitter i datansalen istället.. Men ska snart gå iväg till lektionen tänkte jag, inte för jag har någon lust med det.

Det förra inlägget som jag skrev igår, måste bara säga en sak till er dillefölk som pratade med mig om det! Att hur kan ni vara så säkra på att i det inlägget så var det skrivet till just folk HÄR?. Och nej jag menade inte bara folk på dille i det jag skrev! Så ja, jag menade även annat folk i det jag skrev.
sånu vet ni, så ni behöver inte bli så jälva sura och ta åt er när ni inte ens är säkra på saker och ting..


Nu ska jag kila iväg,
Pusspuss
/Jennifer

tisdag 9 februari 2010

God natt fuckers!


Bild ifrån götebrog 09!


- God natt fuckers ;)
Nu måste jag! ...
Jag är trött på att hålla allt inom mig. Så nu måste lite komma ut känner jag! Känner mig som en tickande bomb...
Men ni får sova med gott samvete ni små falska människor, ni måste verkligen sova gott om nätterna och må bra innerst inne av att gå runt ljuga om saker och sätta dit folk för något som inte alls stämmer, ni måste må bra av att göra så, eran så kallade "hobby"? kanske, eller är ni bara avensjuka på folket runt ikring er? eller inte har något eget liv, så ni snokar runt i andras? och sedan sprider falska rykten och sen inte vågar stå för det?, och även försöker bort förklara sig när man kommit på er?.. Så sluta ljug en upp i ansiktet och våga stå för vad ni ljuger om äckliga små 93;or, och även 91;or. Och det värsta är att ens vänner även går bakom ens rygg och snackar skit? Och sen inte vågar stå för vad dom sagt. Men jag vet nu vart jag har er kära folket..

Jag är rus & allmänt trött på er, och det kommer ni att få höra/ märka om ni inte snart lägger ner med erat bullshit.



i like you <333

Tisdag klockan 21,15 & ta mig långt här ifrån!

Jag är trött, sliten & jag orkar inge mer. käns som om jag snart kommer att falla ihop, ge mig mars och ge mig vingåker., känner att jag verkligen behöver komma bort här ifrån snart innan jag får för starka tankar om att sluta här och flytta hem.. Jag är trött på allt och alla, iallafall alla äckliga människor här som tror sig veta allt och är jälva skvallerbyttor! Dra ur min syn tack!! Jag behöver inte er i min närhet och behöver inte eran så kallade "falska" vänskap...

Idag är det tisdag.. Och jag sjukanmälde mig idag, men gick till skolan efter lunchen, då jag kännde mig bättre efter att ha knarkat alvedoon och sovit lite, men huvevärken är tillbaka nu! Idag på dille så har det vart tävling från kl 5 till kl 8 typ?. Så jag har spenderat min eftermiddag/Kväll ute i ridhuset och kollat :) Annars så har det inte hänt så mycket mer idag, Just nu så ligger jag här i sängen med datan & är helt helt slut både i kropp och själ känns det som.. Ska iallafall gloa klart lite på datan sen krypa ner i min säng tror jag och sova även fast klockan inte är alls mycket, men känner att jag behöver det, och då kommer man ifrån tankarna som tar över ens huve just nu..

,.

Du gör det inte lättare för mig.. Du gör mig osäker, på vad jag ska tro & tycka själv.. Varför gör du det så svårt för mig?,

måndag 8 februari 2010

¤ Måndag kl 19,45 ¤

Måndagen börjar nu dra emot sitt slut,
Dagen idag har spenderats med att rida min häst med emilia och emma, Och så klart skolan som vanligt :P, håller även på att tvättar, så man får lite rena kläder att ta på sig, känns så jobbit att jag aldrig lär mig att tvätta innan tvättkorgen är skit mega full, jobbit varge gång men ändå så gör jag samma sak varge gång med utan att tänka mig för, först när jag står där med fulla tvättkrogen :O! haha,

Nej, trött och seg, allmänt förvirrad över allt och inget! Måste du göra det så svårt för mig?..

Imorgon är det tisdag och jag ska försöka orka ta mig in till staden efter skolan hade jag tänkt, passar på nu eftersom min häst ska stå imorgon så då finns det gott om tid för att åka in till östersund & göra massa ärenden utan att behöva stressa, jobbit bara att det går så jävla dåligt med bussar till och från stan..

Orkar verkligen inte skriva mer just nu, :P skriver nog imorgon. Nu ska jag prata klart med allt mitt kära folk på msn, sen hänga tvätt och sen krypa ner i sängen och sova, är sjukt trött idag..

Pusspuss
/Jennifer

¤ Måndag kl 14,57 ¤



Slutade nyss skolan,skönt som bara den. Plus att vi hade sovmorgon till kl halv 11 idag med :) Fast ja,jag sov såklart till 11. fyskäms på mig..
Så idag så har det bara vart en lektion för mig, och jag gillar´t som bara den!
Idag så blir det kanske att åka in till stan med emma, beror på om jag har fått in mina pengar på mitt kort eller inte, skulle även behöva åka till lungvik för att hämta ut mitt paket som ligger där och väntar på mig :) Annars idag så vet jag inte alls vad som händer och sker, ska iallafall rida och ta hand om min lilla häst som vanligt, så det är inget nytt för dagen, eftersom det är något som måste göras varge dag, vilket ibland kan kännas lite jobbit, men sånt är livet.

Jag vill att det ska vara 8mars! Så jag får åka hem till vingåker

söndag 7 februari 2010

¤,.

Håll i er!
För nu Så, sticker jag och leker :P
Ses imorgon fölket,. Kanske åker tillbaka till dille senare inatt eller så kommer jag tillbaka imorgonbitti. Soov gott allehoppa :)


Pusspuss
/ Jennifer

¤ Söndag kl 20, 48 ¤

Nu är hästen & allt ute i stallet avklarat, as skönt som bara den :) Just nu ligger jag här i sängen med datan och dunkar muusik, och väntar på bättre tider ska komma? ;) japp, väntar på att du ska smsa mig för att sen komma och hämta mig, och jag gillar´t. Idag så känner jag mig sjukt segt, men så brurkar söndagar kännas och är? sega!

Internet laggar som vanligt här ute på dille.. inte det gillas verkligen inte, msn funkar inte alls. och spotify segar ihop totalt ibland.. blää säger jag på det! därför man ska bo i stan! :P

Nej ni så busar, nu ska jag fixa iordning mig lite, så jag har inte luktar häst och har häst kläder på mig när jag ska åka :p

Pusspuss
/ jennifer

¤ godmorgon? :) ¤

Godmorgon allt folk :)
Klockan är nu 15,07 och lilla jag vaknade för en stund sen. har iallafall vart uppe och käkat pizza till frukost ;) Och nu ligger jag här, ska snart ta på mig och gå ut till stallet och mocka åt min häst.. Inge vidare kul, men sånt man måste göra.
Gårkvällen igår var helt okej :) roligt att umgås med det sköna folket och vara ifrån dille lite, segt som bara den idag bara eftersom man satt uppe lite sent igår, men som sagt.man lever bara en gång :P
Idag är det söndag vilket innebär skolan imorgon igen.. vilket jag som vanligt inte alls känner för,men skönt att det snart är looov iallafall så man får åka hem till lilla vingåker :)

Nej kliva upp ifrån sängen göra sig iordning lite,och gå ut till stallet?
/ Jennifer

lördag 6 februari 2010

¤ Kl 20,28 & tillbaka till dennis :) ¤

Jahap nu är man tillbaka till dennis igen och data nördar oss :) kom nys hit typ, emma och pevny följde så klart med hiit :) underbart. Innan dennis kom och hämtade mig så var emilia & jag ute i ridhuset, för emilia red min underbara häst, och även jag med :) Han blir bara duktigare och dukitgare. Me like! Så resten av kvällen så blir att sitta hära med folket och umgås/data nörda oss ;) sen vid 01,00 så kör dennis oss tillbaka till dille igen, för han ska köra natta in till stan, och då ska jag lägga mig i sängen på en gång och sova, eftersom jag ska upp kl halv 9 och släppa ut hästarna, var sjukt segt imorse & kliva upp och ut gå till hästarna :P


Nej nu ska jag sluta skriva, för har inte alls något mer att skriva. men skriver mer ikväll/ natt kanske om jag orkar..

Pusspuss
/ jennifer

¤

Hello :)
Klockan är nu 15,32 och jag vakande för en stund sen, har bara hunnit ätit en pizza och sen satt mig hära :) Gårkvällen var trevligt som bara den med grabbarna och rolig (: Stort plus för det.. Ikväll så blir det kanske att åka dit igen, nu väntar jag bara på att dennis ska vakna till liv så man kan få prata med honom.. Men han är sömntuta som vanligt? :P

Idag så skulle jag verkligen behövt städat mitt rum och tvätta lite & även rida min hääst, Men idag så är jag lat igen :P haha! Jag orkar eller känner inte för något av det dära om jag får bestämma, Fast jag ska ut och släppa min häst i ridhuset sen tänkte jag, så han får röra lite på sig eftersom han har stått nu i 3 dagar :P Plus att idag är det så jälva fint väder med så skulle vilja rida ut?, men har ingen ork för det i kroppen känner..

Nu ska jag nog försöka plocka upp lite på mitt rum så det känns bättre att var här inne, och sen ta mig en varm lång dusch :)

Pusshej
/jennifer

fredag 5 februari 2010

¤ Lite muusik hära! ¤


Här kommer lite muusik som killarna har smittat av sig på oss :)






¤ Hos dennis med pevny & lanar med grabbarna ;) ¤



Japp, då sitter man hos dennis med pevny och grabbarna och data nördar oss ;) skönt att vara ifrån dille iallafall. Men måste dit imorgon bitti till kl halv 9 för då ska jag släppa ut hästar, mindre kul men sånt är livet? Right?.

Just nu så sitter jag här med pevny brevid mig som läser roliga texter på internet så hon skrattar sööta hon. Kim är och duschar med en öl i handen så klart :P och dennis fixar med ljudet så vi kan lyssna på muusik ^^.

Nejni små och stora! Nu ska jag prata med fölket här och på msn, Skriver senare.
Klockan; 21,22
/ jennifer

¤ Staden östersund ¤



"you better die young baby"
Fredag & klockan är 12,50 och jag har slutat skolan ;) fast vi har igentligen dans just nu, men dans är som sagt inget för mig om jag får välja och bestämma själv. Så därför så slutade jag tidigare idag,. Imorse så försov jag mig eller ja klock fan ringde inte eftersom den stod på 16,20 men jag vaknade iallafall självmant kl 08,30 typ och fick panik så sprang ut till stallet och släppte ut min häst som ska vara ute kl halv 8, släppte ut han och rusade till skolan.

Nu väntar jag på att kl ska dra iväg till 10 över 3 så jag & pevny kan åka in till stan eller ja in till östersund och handla och sedan tillbaka hit till dille och kolla film och mumsa godis ;) myssmyss. Ska även försöka orka rida min lilla pålli idag med,eftersom han har stått nu i 2dagar. Men får se om jag har någon ork sen efter vi ha vart i stan, brukar vara jätte seg i kroppen på fredagarna..

Dagens muusik drog! - Nomy - You Better Die Young,
/ Jennifer

torsdag 4 februari 2010

¤ Film maratoon sen sängdags :) ¤



Kvällsfikat avklarar och myysit som vanligt :) Så nu har jag lånat en massa filmer av emma, så nu blir det film maratoon och sen soova, för börjar blir trött känner jag..

Filmerna jag ska titta på;
The chair - rysare
Good luck chuck - komedi
Eden lake - skräck
Friday the 13th, den nyaste


Så önska min nu lycka till att jag kan sova efter dom hära filmerna :P
/Jennifer